Încercați să vizualizați

Victor Ponta venea la Cotroceni tot la zece zile cu un Touareg albastru, doar cu sepepistul, având grijă să nu fie văzut. Discuta doua-trei ore doar între patru ochi cu președintele Traian Băsescu, întâlniri despre care nu se comunica nimic, nici presa nu afla. Nu figurau nici pe agenda președintelui, nici pe cea a premierului. De la aceste întâlniri Ponta se retrăgea mergând cu spatele pe distanța de la biroul președintelui la ușă. L-am văzut cu ochii mei făcând asta. (de aici)

Înainte de a vi-l imagina pe Victor ponta mergînd cu spatele către ușă, imagine care ar trebui să vă ajute în luarea unei decizii la primul vostru drum către urna de vot, trebuie să știți că Dan Tăpălagă, pe care-l cunosc bine după vreo 6-7 ani în care am lucrat în același birou, este cel mai onest jurnalist pe care l-am întîlnit vreodată. N-o să întîlniți niciodată o informație (repet: informație, nu opinie!) publicată de el care să nu se confirme.

3 Comments
 • lulu
  September 3, 2014

  Ba da….multe am gasit….special il urmaresc si multe n-au fost nici 1% reale! Azi, e mai cu Stanga, deh…il inteleg……ispitele bata-le vina…..

 • sorin
  September 3, 2014

  Am o nedumerire. Am citit si eu chestia asta cu mersul cu spatele spre usa. Care e logica? De ce ar face cineva asta? Credea ca arunca Basescu cu un dosar/o sticla :) daca se intorcea? De ce nu ar fi mers normal, cu fata spre usa?

 • florin
  September 4, 2014

  De ce mergea cu spatele? Din slugarnicie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *