Portret de Familie 2015. Vino!

Cel mai simplu e să nu-ți pese. Adică să nu faci nimic. Să stai și să aștepți pentru că – nu-i așa? – ți se cuvine, dacă se poate, totul. E ca-n starea de bebeluș: ești iubit, ești hrănit, ești spălat, ești mîngîiat, legănat, îmbrăcat, protejat și tot așa. Nu se poate să nu fi întîlnit și tu bebeluși care aveau chiar și 20, 30 sau 40 de ani… Uneori, cînd vremurile-s grele sau foarte grele, e cumva firesc să aibă cineva grijă de tine. Recunoaște că și tu ți-ai dorit uneori să fii îngrijit. Să simți atenția celuilalt față de tine.

Cînd am inventat Portret de Familie, acum cinci ani, probabil că asta am avut în vedere: hai să facem cumva să dăm mai multor oameni șansa să simtă că cineva se gîndește la ei. Adică nu e vorba doar despre oamenii pe care îi fotografiem și le oferim cadou un portret de familie. E vorba mai degrabă de toți ceilalți prieteni ai lor care vor primi sau vedea fotografiile. Pentru că asta e esența campaniei Portret de Familie. Fiecare familie care se fotografiază în această campanie a Foto Union primește cadou un număr de printuri sub formă de cărți poștale, care vor fi trimise pe adresele rudelor și prietenilor.

Este momentul aici să mulțumesc prietenilor de la HP, datorită cărora anul acesta, la Portret de Familie, fiecare familie fotografiată va primi în dar portretul printat într-un număr de 5 (cinci) exemplare.  Ceea ce este minunat, avînd în vedere numărul impresionat de printuri-cadou ce va fi oferit.

Aș vrea, de asemenea, să mulțumesc prietenilor de la Cameleo care au făcut o ofertă senzațională de preț în cazul în care vă doriți fotografia printată la dimensiuni mari (50 x 70 cm): doar 199 de lei pentru un tablou gata pregătit pentru a fi pus pe perete (și este este livrabil oriunde în țară). Veți găsi la fața locului toate detaliile legate de acest print de dimensiuni mari, ba chiar și unul sau două printuri pe care le puteți consulta pentru a observa atent calitatea lor. Vă recomand din inimă acest posibil cadou pentru părinții voștri. Și nu numai.

Prin urmare, Portret de Familie 2015 se întîmplă. Va începe luni, 14 decembrie, de la ora 18.00. Locul de desfășurare: Villa Romana Ristorante, în piața Charles de Gaulle 3 (vezi harta aici). Să vă mai spun că locul este absolut minunat și că în cadrul fotografiilor va apărea și un șemineu care a fost construit de Brâncuși? Să vă mai spun că decorul Portret de Familie 2015 va fi gîndit de specialista în decorațiuni Genoveva Hossu? Ne vedem acolo. Să ne surprindem prietenii și rudele cu niște fotografii de poveste.

Iar e bine.

portretdefamilie2015

1 Comment
  • Cristina
    December 18, 2015

    Interesanta campanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *