Bruta zilei: Mircea Toader (PDL)

De câteva luni bune nu mă mai uit la televizor. Ceea ce vă doresc şi vouă. Căci altfel, aseară, de nu v-aţi fi uitat la Realitatea TV, aveaţi toate şansele să dormiţi liniştiţi. Şi să nu vă băgaţi tot ce aveţi în morţii mamei celui care l-a sfătuit pe imposibilul Mircea Toader să facă politică.

Ascultaţi-l pe bezmetic vorbind despre victimele ninsorilor din ultimele zile:

Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo.

Ce să facem noi cu Mircea Toader acum? Cum să-i explicăm că un om care gîndeşte în felul ăsta NU are cum să-i reprezinte pe oameni şi nici ce să caute în spaţiul public? Înţeleg că omul îşi cere scuze acum “pentru regretabila eroare din afirmaţia despre victimele gerului”. E ca şi cînd aş lua o bîtă mare de baseball şi, cu elan, l-aş lovi peste faţă în aşa fel încît să-i sară absolut toţi dinţii din gură. Apoi m-aş duce la el şi l-aş întreba: Mă scuzi, te rog? Sau Te-a durut?
Nu, oameni ca Mircea Toader nu cunosc noţiunea de bun-simţ. Prin urmare, ei nu ştiu nici cum e cu scuzele, nici cu iertarea. Ei sunt nişte brute.

Omul e din Galaţi. Ales în circumscripţia electorală nr. 18, colegiul uninominal 2. Dacă ai citit această postare şi cunoşti pe cineva din Galaţi, spune-i, te rog, că e acolo un nene pe nume Mircea Toader care trebuie să dispară din viaţă publică.

12 Comments
 • Dan
  February 14, 2012

  Taica-miu a murit acum doi ani si ceva, in noiembrie. S-a imbatat pentru a n-a oara, a zis ca se duce la munca si a fost gasit doua zile mai tarziu intr-un sant din Pantelimon/Morarilor, in coma alcolica. Nu mai tin minte care a fost diagnosticul exact dupa autopsie dar ziceau doctorii ca probabil nu murea daca nu-si petrecea o noapte foarte rece in sant.
  Asa ca nu-l critica foarte tare pe dobitocul de Toma, in Romania frigul chiar triaza din betivii despre ca vaduvele zic mai tarziu: dar de atatea ori s-a imbatat si a cazut si s-a ridicat si a venit acasa dimineata. E de ajuns sa nu te ridici o data.

 • Another
  February 14, 2012

  Se spune că în PDL, mai rău decât să te cerți cu Mircea Toader este să te cerți cu Elena Udrea. Cuvântătorul ăsta este un fel de tătic de-al lor. Un fel de Băsel de Galați, mai exact. Înțelege acum tpoată lumea cum sunt ăilalți pedeliști, dacă în funtea lor sunt ăștia pe care-i vedem în astfel de ipostaze zi de zi?

 • Cristian Șuțu
  February 14, 2012

  “dan : cu ce iti face tie bruta asta viata mai buna?

 • presacaopra(v)da
  February 14, 2012

  Cum a petrecut Băsexu de Ballantine’s Day

  5.30. Încă mă mai doare capul…De la discursul lui Ponta. Ăsta chiar a început să gândească de te doare capul! Aş lua o aspirină, da’ cu ce? Udrea face fiţe de când am remaniat-o, iar pe noptieră n-a mai fost loc şi de-un pahar cu apă. Noroc cu gheaţa din frapieră!
  Şase, şase şi un pic: brrr, mă-ngrijorează decedaţii lu’ Mircea Toader…

 • Horia
  February 14, 2012

  După Toader și gașca portocalie și așa suntem prea mulți…dă-ne dracu.
  Am o silă totală. Dosul lui Boc mai rămăsese de adus în discuție…s-a rezolvat și asta.

 • Marieta
  February 14, 2012

  După lovitura cu bâta trebuie să-i recomnzi un dentist, nemernicul ăsta nu merită scuze, fie ele şi ipotetice. În altă ordine de idei şi ăsta a absolvit Institutul de Marină, da?

 • androidul cu sobolani
  February 14, 2012

  daca-mi permiti un off-topic, sutule. ceva frumos, poate o sa-ti placa si tie. http://www.stylereport.ro/cultura/oradea-a-intrat-in-reteaua-oraselor-art-nouveau

 • IP
  February 14, 2012

  Localitati din Colegiul Uninominal 2 pentru Camera Deputatilor: Tecuci, Cosmesti, Cudalbi, Matca, Movileni.Nu era nebun sa candideze in municipiul Galati.

 • kilroy
  February 14, 2012

  toader e doar o vita incaltata. E bine sa fim recunoscatori ca a scapat porumbelul, poate se mai lamuresc si niscavai alegatori potentiali.

 • Cristi C.
  February 14, 2012

  Eu ma intreb daca domnul Mircea Toader a fost treaz atunci cand s-a votat legea reducerii TVA-ului la alimente cand domnia sa a pus grupul parlamentar PD-L sa voteze cand nu trebuia.

 • d
  February 15, 2012

  Exprimarea este proasta pentru un politician, insa lucrurile in realitate stau cam asa…90% dintre cei decedati, conform lui Arafat de la SMURD, sunt oameni ai strazii care au refuzat sa fie dusi prin adaposturi. Se stie ca oamenii strazii in general isi ineaca amarul in alcool, deci poate fi adevarata afirmatia. Repet, asta nu scuza pe cel ce o face pt ca e politician si politicienii nu trebie sa jigneasca cetatenii, fie ei si beti manga.

 • bella
  February 15, 2012

  draga sutu, da de bruta de crin antenescu nu zici nimic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *