8 Comments
 • Taraboste
  October 16, 2012

  Prima e color, a doua alb-negru … cam atat.

 • rock60_70
  October 17, 2012

  Sant multe dar ,asa cum spui,odata ce te-ai infectat de basism basist ramai toata viata.Eu nu-i vad pe astia de acum aplaudand si nici nu vad vreun reporter pe langa Ceausescu.

 • Adinel
  October 17, 2012

  Ceausescu n-are halat http://www.youtube.com/watch?v=u9qSTOS8jv8

 • zippo
  October 17, 2012

  “odata ce te-ai infectat de basism….”
  :))) si asa ajungem ca toti pu#oii sa considere comunismul o mare realizare si programul economic si politic “jos basescu” un raspuns de manual in situatii de criza.

 • Robert
  October 17, 2012

  Adevaru e ca in ultimii 10 ani de cand Baselu e in top.. (a se tine cont de +/- 5 ani ca marja de eroare… asta insemanand de la 5 – 15 ani ) totul a fost fabulos..
  ultimii 10 ani, jos palaria.. am mers din rau in mai rau

 • Dan Doran
  October 18, 2012

  Statzi sa vedetzi ce ar fi sa iasa uslasii…
  Eu imi amintesc de unul, Vacaroiu, care patronase o gramada de CARITASURI, si pe vremea caruia inflatzia urca in fiecare luna cu 40-50 la suta ! Atunci s-au facut marile averi cu care le iau politicarzii fatza astazi prostilor care-i baga in seama…
  Ma intreb daca astia care latra contra lui Traian nu-s de fapt Ponta, Antonescu sau chiar Voiculescu, deghizatzi !?! Ca o fi matrozul un ticalos, dar e mult mai onorabil decit orice ciuruc parlamentar! Iar cu condamnarea lui Bombonel-Ciordeala, jos palaria ! Sint in stare sa-l mai votez pe pirat o data, desi nu ma duc la alegeri decit cind ma maninca purecii prea tare…

 • Dan Doran
  October 18, 2012

  Daca in parlament ar fi niste oameni ca lumea, nu ultimii borfasi din Europa de Est, ar fi altceva: as sustzine si eu expulzarea matelotului betziv de la timona natzionala. Dar acum sintem in situatzia de a alege intre o haita de hiene flaminde si un dulau mofturos, dar care e in stare sa pazeasca locuintza de hiene. Chiar daca nu-tzi place dulaul prea tare, te potzi obisnui cu latraturile lui la ore nepotrivite, cu furtul de mincare cind nu esti atent, cu purecii,rahatzii lasatzi pe trotuar… Potzi trai cu asa ceva, si potzi limita dezastrul. Dar haita de hiene nu stie decit un lucru: esti facut din carne, pasarile si restul animalelor tale sint tot carne, si putetzi fi halitzi la orice ora. Cu astia nu mai ai optziuni, sau posibilitatea de a repara ceva stricaciuni: te ataca in haita si te maninca ,cu restul curtzii tale cu tot !
  PREFER DULAUL !

 • Dan Doran
  October 18, 2012

  Si sint deosebiri intre imagini: Ponta e mai grasuliu,isi arata fasolea, are casca pe cap, reporterii au scule moderne,(aia ai lui Tovarashu’ aveau niste mag-uri pe umar), Ponta e la halat, poarta ochelari,e privit de mai putzina lume, si e doar premier-bidon, nu Presedinte de Dictatura.
  Si mai sint!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *