Ghiţă, de ce nu-ţi bate lumea la portiţă?

A fost odată un ziar. Evenimentul zilei se numea. Şi era fioros. Ca orice cîine bun de pază. Astăzi e un fel de chihuahua. De băgat în poşetă, lîngă ruj şi tampoane. După cum se poate vedea în ediţia de astăzi a EVZ, acolo unde am citit un îngrozitor interviu cu primarul Aradului.

evz.ro: Cum aţi caracteriza locuitorul municipiului Arad?
Gheorghe Falcă: Este deosebit, nu intră în tiparele obişnuite ale sociologilor. Unii cred că arădenii sunt conservatori, alţii că suferă de un complex faţă de oraşele mai mari. Eu cred că arădenii sunt mândri de oraşul lor, sunt oameni echilibraţi şi chibzuiţi, care preţuiesc bunul simţ şi munca.

evz.ro:Sunteti la al doilea mandat. Ce realizări consideraţi că au convins cetăţenii să vă acorde voturile?
Gheorghe Falcă:Rezultatele muncii din primul mandat.

Restul interviului îl puteţi citi aici. Vă recomand, dacă aveţi răbdare cu cititul, să nu vă enervaţi. Ghiţă Falcă nu este deloc deranjat cu întrebări. Pe vremea cînd nu era un chihuahua, EVZ ar fi fost curios, spre exemplu, cu privire la procesul în care Ghiţă Falcă este acuzat pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Mi-e foarte greu să cred că există un jurnalist care, în loc să fie curios cu privire la motivele pentru care primarul nu demisionează din funcţie, îl pune inculpatului Ghiţă Falcă întrebări de genul: Cum s-a schimbat oraşul în timpul mandatului dumneavoastră?, Care este locul dumneavoastra preferat din oraş?, Care este pericolul unor producerii unor hazarde naturale în Arad?, Sunteti la al doilea mandat. Ce realizări consideraţi că au convins cetăţenii să vă acorde voturile?

Ioana Lupea, tu ai văzut interviul ăsta înainte să apară?

7 Comments
 • Alin
  April 8, 2010

  Pai e doar parte a campaniei cu “Orasul de Vis”. Ce, un “oras de vis” nu poate avea un primar cercetat penal ? :))

 • Silvy
  April 8, 2010

  Vorbea Badea de un sport pe nume `curling`…

 • ciavistu
  April 8, 2010

  articolul acesta mi se pare o jignire a rasei de caini chihuahua .acesti caini pot fi paznici de incredere, luptand cu mijloace specifice (e.g. enervarea adversarului) pentru apararea perimetrului pe care il administreaza.

 • dan
  April 8, 2010

  Pretentiosule
  Pai zi merci ca nu l-a intrebat daca pamantul este rotund, daca Dacia Duster este masina de cumparat, daca merele cresc in pom etc

 • leventum
  April 8, 2010

  Don Sutu, eu zic sa nu ne grabim cu concluziile, un interviu e prea putin pentru a da un verdict, zic eu…

 • nadina nedelea
  April 8, 2010

  draga cristian sutu, marturisesc ca imi pare rau pentru ioana lupea si altii ca ea. da’ cred ca trebuie sa invatam sa ne respectam noi insine, inainte sa le-o cerem altora. asa ca, sunt perfect de acord cu remarcile tale! toate bune, un fost jurnalist care inainte sa scrie pupincureli a plecat si gata!

 • Veres Teofil
  April 9, 2010

  Toti primarii din Arad au fost acuzati de cate ceva, Falca e primul cercetat. La urmatoarele alegeri are sanse sa castige al treilea mandat cu majoritate zdrobitoare. Raspunsuri la posibile intrebari: Da, sunt din Arad. Da, l-as vota la al 3-lea mandat. Nu, nu sunt membru PDL. (As zice chiar ca in bancul ala vechi – “dimpotriva”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *