Caut coleg de redacţie

De 7 , , , Permalink 0

Trăim vremuri grele în presă. Dar, vă spun, nu trebuie cedată această meserie aflată, cum vă mai spuneam, pe cale de dispariţie. De aceea, dacă eventual cunoaşteţi pe cineva care ştie, vrea şi îi place să fie jurnalist, ziarul Puterea ar căuta unul-doi reporteri specializaţi pe zona politică.

(Sper că nu mă veţi întreba la ce adresă de email să trimiteţi scrisorile de intenţie…) :)

7 Comments
 • Cristian R.
  March 12, 2012

  Ceva “touch” pe tema politica din diaspora nu s-ar cuveni?…sau orice alt “rol”.?…
  P.S. salutari din diaspora

 • Donkeypapuas
  March 12, 2012

  Păi… m-aş recomanda pe mine însumi! Studii te teologie şi istorie; cursuri de arhivistică, secretariat, grafică de calculator. A! Şi de jurnalism, prin programul JETOP susţinut de MediaFax. Pentru a vă face o părere aruncaţi o privire pe blogul (blogurile) proprii. Şi aş evita cacofoniile (sorry).

 • tudor
  March 13, 2012

  al cui mai este acest ziar?

 • androidul cu sobolani
  March 13, 2012

  fara suparare. apoi sa vina redactorul sef si sa zica :”domnule androidul cu sobolani, am primit un material cum ca victor ponta ar fi pedofil. nu, nu, nu, nu, fara intrebari. aranjati-l si publicati-l cu numele d-voastra” pentru asta aveti nevoie de redactor la Puterea? daca nu, atunci e ok.
  uite aici chestie: http://mantzy.ro/2012/03/13/antena-1-cu-deontologia-la-taraba/ jurnalism de top, no coment.

 • Horia Pană
  March 13, 2012

  Domnule Şuţu,
  Eu unul aş fi interesat. Mai ales că din octombrie sunt pe făraş. Sunt licenţiat şi master în ştiinţe politice al FSP/SNSPA, unde am şi lucrat din 2000, în Departamentul Învăţământ la Distanţă. Faptul că am 55 de ani n-ar trebui să fie un impediment, dacă ţinem cont că şi experienţa este un atú, experienţă care nu s-a rezumat la domeniul didactic.
  Oricum, mare-i grădina lui Dumnezeu, dar, e adevărat, unii mai sar gardul. Aşa-i şi în „grădina deliciilor democraţiei”. Iar mie mi-ar plăcea să consemnez de la proba de garduri.
  Cu consideraţie, Horia Pană

 • Andrei
  March 16, 2012

  Sincer as incerca si eu sa vad ca pare un loc bun de unde sa incep. Am terminat Litere la specializarea Engleza – Germana si ce nu am la domeniul experienta pot dezvolta prin creativitate.

 • Dan Doran
  March 29, 2012

  Daca-l mai stii pe vechiul tau coleg de facultate, si ai nevoie si de un pamfletar, m-ai gasit ! Mai ales ca sint si epigramist, caricaturist, si compunator de cuvinte incrucisate profesionist (tematice sau de definitzii). Da’ fug politicienii de mine ca de ciuma, fara gluma ! Si mai sint si io fotoreporterash, cu un amarit de ZENIT ET cu obiectiv de TTL.Lasa-mi un SMS la 0755762184.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *