Nicu Dunca

Nu ştiu dacă aţi remarcat, a început campania electorală. Era să leşin aseară cînd am dat peste nişte afişe cu Prigoană, Piedone, Sulfina, Negoiţă şi Chiliman. Mai toate erau cu verde, grena sau mov. Nu mai înţeleg nimic: unde au dispărut roşul şi portocaliul? De ce se ascund toţi sub alte culori? Şi încă ceva: de ce stau toţi cu mîna întinsă în afişe?

M-am uitat şi la sloganuri. Groaznice. Trebuie să fac neapărat un clasament al celor mai cretine sloganuri. Pînă atunci, însă, vă las să vă enervaţi cu unul dintre cele mai idioate clipuri electorale din istoria omenirii. Ascultaţi, dacă puteţi, cu atenţie timbrul vocii tipei din videoclip. Nu aşa că vă vine să….?

5 Comments
 • mir
  May 15, 2012

  Mai mult ca sigur Aninoasa asta e in faliment. Dar decit sa iasa asta primar, si sa primeasca imbecilii ce au facut clipul ceva functii, eu votez pentru desfiintarea UAT Aninoasa. Asa vor ramina ceva bani guvernului USL condus de Victor Ponta, sa creasca salariile bugetarilor, minus cei din Aninoasa, cu 0,00000001%. Succes.

 • Adinel
  May 15, 2012

  Off-topic: mai scrie cineva editoriale in afara de Mihai Palsu? Ca m-am saturat… e leul meu si 50 de bani… incep sa il dau din ce in ce mai greu din mana…

 • Cristian Șuțu
  May 15, 2012

  adinel> sa-ti raspund simplu: nu

 • markus
  May 16, 2012

  adinel, felicitari, deci tu esti unicul cumparator… :)))

 • Adinel
  May 16, 2012

  @markus avand in vedere raspunsul lui Cristi se poate spune cu siguranta ca am fost unicul cumparator….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *