Nişte gumă de mestecat

Rîd cu lacrimi. Motivul? Comunicatul de presă dat azi de PSD. Vă rog să mă credeţi, n-am mai rîs aşa de tare de cînd am aflat de la Mircea Geoană că autorul cărţii  Alice în Ţara Minunilor ar fi Carl Lewis (ştiţi, atletul).

Să vă explic un pic contextul.

Victoraş Ponta a încercat timp de o săptămînă să cucerească America. N-a reuşit. El a revenit luni, deci acum patru zile de peste Ocean şi nimeni nu apucase să afle cu cine s-a văzut acolo. Pedeliştii, mai răi, aşa, din fire, îl bănuiau că s-a dus la Disney Land. Eu, mai pragmatic, i-am zis să ne aducă nişte gumă de mestecat.

Ei bine, Comunicatul ne lămureşte pe toţi: Victor Ponta a fost primit în SUA de secretare şi şefi de cabinet. N-a trecut, se pare, de nici o uşă capitonată.  Cîteva exemple: Philip Gordon, Assistant Secretary la Hilllary Clinton; Rose Gottemoeller, sub secretar de stat pentru controlul armelor (care, scria pe twitter, probabil chiar  în ziua în care s-a văzut cu Ponta, că-i plac filmele cu James Bond); Richard L. Morningstar, asistent pe energie la Hillary Clinton etc.

Acum, întrebarea logică pentru Crin Antonescu este: a adus cumva nişte gumă de mestecat cu scorţişoară şi nişte pastă de dinţi din aia bună, 3D?

6 Comments
 • androidul cu sobolani
  February 23, 2012

  crin e ocupat: http://nedormitul.files.wordpress.com/2012/02/liberalism.jpg?w=692&h=508

 • Geo Ghiulea
  February 24, 2012

  Ma intreb cate persoane “pupinbasiste “mai apar, vad ca preocuparea internautilor nu este traiul de viata din Romania ci ce a mai facut x si y…..Sincer cu tot respectul dar am de 100 de ori mai multa incredere in Crin Antonescu si Victor Ponta decat in javrele pe care le sustieti si care va platesc zilnic sa jigniti opozitia!!!Mai grav este ca acum puneti botul si la 100 de lei….oare de ce ?pt ca cei care va corup sunt cei care v-au infometat!!!Rusine

 • marrinica
  February 24, 2012

  acum, intrebarea logica pentru tine este : cand vinzi 2000 de exemplare te intitulezi ziarist ?

 • Cristian Șuțu
  February 24, 2012

  @marrinica, Geo Ghiulea> bai, baieti, cind ii fut in gura pe pedelisti vin tot asa niste postaci din tabara cealalta si sar de cur in sus.
  Asa e Palatul asta. Cu interioare de lux. Luxul obiectivitatii. Trebuie sa va obisnuiti

 • nic
  February 24, 2012

  As considera ca a fost un esec daca as sti ca si-a propus sa se intalneasca la varf si nu a reusit. Da’ la varf in America ajungi doar daca esti la putere. Altfel, ei fiind din cale afara de ipocriti, isi pun consilierii sa se informeze de la opozanti si sa ia pulsul astfel incat ei sa poata sa stea deoparte pana se incheie alegerile. Asa pot sa nege ca se amesteca in “vointa poporului alegator”. Cateodata “secretarele” cum spui tu sunt mai importante decat crezi. Si apropos de secretare, dupa logica ta, si Hillary Clinton este “secretar de stat” :) deci secretara cuiva ;)

 • androidul cu sobolani
  February 24, 2012

  pe astia de mai sus nici macar nu te poti supara. e un business ca oricare altul pt. ei. ca din convingere nu cred sa scrie in asemenea hal. ar insemna ca toti prostii sustin USL si eu sincer, nu cred asta. avea tolontan un articol interesant in care zicea ca postacii antenelor sunt cei mai “low level”. si cu strategia asta a postacilor platiti cred ca poti sa dai gres si inca rau de tot. nu stiu cine coorodneaza campaniile astea, cine-i recruteaza si instruieste, dar tre sa fie niste amatori vai de capul lor. patesc iarasi ca si povestea cu pumnul lui dumnezeu, ma scuzati, a lui basescu. amatorismul ii va costa. si acuma, ca tot m-am pus sa scriu un galimatias aici, sa fim seriosi: marian, tapalaga, ionita, lucescu, turturica, prisacariu, sa dau doar cateva exemple, se pot compara cu gadea, ciutacu, nistorescu, rosca-stanescu et al.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *