Candidaţi dubioşi. Episodul 5

Unul dintre cele mai cretine gesturi pe care le poate face un candidat în campania electorală e să pună un activist din sectorul lui să aducă niște pîine și sare pe o tavă și să apară brusc în fața ta pe stradă cu urarea: “Bine ați venit la Chitila, domnule Titus Corlățean”. Iar tu să te bucuri ca un orfan de la Centrul pentru Copii „Domniţa Bălaşa”. Oare Titus Corlățean o fi aflat că șeful lui, Victor Ponta, și-a arătat mușchii acum vreo patru zile la Baia Mare cînd a fost primit cu pîine și sare: “Ce, vine Ceauşescu? De ce ne primiţi aşa? Eu zic că aţi făcut greşit. Lăsaţi primirile astea, că mie nu-mi plac primirile astea. Doamna mi-e simpatică şi o să gust. Dar dumneavoastră nu-mi sunteţi simpatici dacă mă primiţi ca pe Ceauşescu. Ce-i asta?

corlatean
titus

sursa foto

4 Comments
 • Shadow
  November 22, 2012

  @Cristi
  cine e seful lui ponta? Cred ca-ti lipseste o virgula si da un alt sens frazei :-). Pe de alta parte ce vrei fiecare romanas care se vrea “cat mai sus” in administratie si politica vrea sa se simta asa de important ca il primesc oamenii cu “paine si sare”. de la corlatean nu ma astept la alte chestii oricum, are scoala de la “mae” :-p

 • gyuszi
  November 22, 2012

  Acest Corlatean este sub orice critica, iar Ponta (am vazut si eu faza la tv) s-a comportat ca de obicei: ca un badaran nesimtit. Primirea cu paine si sare este o traditie, un vechi obicei, fapt cunoscut chiar si de un elev de clasa a parta. Ce lagatura are cu comunismul, cu Ceausescu?

 • DAN DORAN
  November 23, 2012

  Oamenii importantzi se primesc cu piine si sare, e semn ca nu le vrei pielea. Eu le-as pune un vomitiv in sare. Sau un laxativ puternic… (vezi TANTALAUL SI GOGOMANUL).

 • Violeta dimancea
  November 27, 2012

  Care estevproblema daca Un ministru este primit cu paine si sare? Va e si voua foame si nu aveti ce manca? !:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *