Afară plouă!

… în caz că erați curioși să aflați din timp previziunile meteo-sociologice ale scrutinului electoral astăzi.
Hm…
Ați crezut că, gata, astăzi, la ora 21.00, se va termina bîlciul? Wrong! Urmează o perioadă cu mult mai groaznică. Pregătiți-vă de mocirlă! Și de multă incertitudine. Votul vostru de astăzi ar fi avut sens doar într-un singur caz: dacă aveați de ALES între două (sau trei, ori patru) soluții politice. Doar că nimeni nu propune nimic. Sunt doar niște șmecheri care se pregătesc de 4 ani cu salarii bune, birouri călduroase, secretare-amante, mașini cu șofer și acces la banul public. Alegerea voastră e doar despre bunăstarea lor.
Cînd mergeți la vot, dacă o sa mergeți astăzi la vot, gîndiți-vă la asta: cine mă va fura mai puțin? Și votați cu el. De furat, vor fura toți. Doar că unii o vor face discret, eventual cu zîmbetul pe buze, vorbind despre parteneriatul cu Vestul (click aici pentru detalii). Iar alții ca-n capitolul patru din Codul Penal (click aici pentru detalii).

Afară plouă!

3 Comments
 • Alba ca Zapada
  December 9, 2012

  Acel video de pe Facebook este inca o dovada ca tovarasu’ Bashinel nu s-a implicat in campania electorala, dupa cum a insistat sa ne asigure in cele “n-shpe” penibile declaratii publice mai echidistante decat semnul “=”, la care s-a… dedulcit – coincidenta – imediat ce a inceput campania electorala. Cine-l mai crede… sa il creada, ca asa merita
  Cat despre “cine ma va fura mai mult”, este clar ca o va face cel “discret, cu zambetul pe buze” si cu lupta anti-coruptie si parteneriatul cu Vestul in gura.

 • alex
  December 9, 2012

  Astăzi am fost la vot, chiar n-aveam cu cine să votez.. îmi tremura mâna când vedeam că singura opţiune pentru Senat la USL era DAN VOICULESCU. M-am gândit că ăsta totuşi e un hoţ bătrân care poate a mai ajuns la îndestulare şi oricum n-am vrut să-mi anulez votul ca să vină după mine vreun ARD-ist care să conteze mai mult ca mine.

 • Dan Doran
  December 11, 2012

  Alex, esti pur si simplu prost. Au cistigat cei care au mers cu Doran, cu campania de absenteism. Dar tu esti la fel de prost ca ultima toanta fara scoala din Ferentari. Locul tau e la pomenile lui Vanghelie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *