Google n-a prea auzit de viitorul preşedinte al PC

Ce-mi plac mie alegerile astea cu un singur candidat. Mor de dragul organizatorilor. Spre exemplu, uite, cîteva sute de delegaţi la Congresul Partidului Conservator, fost Umanist Român, se vor aduna peste o lună ca să aleagă un preşedinte. Pe buletinul de vot nu va fi trecut, însă, decît un nume: Daniel Constantin. Cum PM (asta înseamnă: premierul meu) să alegi dintr-o singură variantă? Să nu trecem nici peste fireasca întrebare who the fuck is Daniel Constantin la care nici măcar google nu are răspunsul. Cum premierul meu să pui preşedinte de partid pe unul pe care nu-l ştie google? Caută şi nu regreta. Despre Daniel, google nu ştie decît că în octombrie 2009, deci acum cîteva luni, el era în PSD şi îşi dădea demisia de la şefia APIA. Eh, şi dacă sunteţi curioşi să ştiţi dacă viitorul preşedinte al PC este bucălat sau nu, un click aici ar trebui să fie de ajuns.

6 Comments
 • matusalem
  January 21, 2010

  Adica in 2009 era in PSD si in 2010 tot in PSD ?
  Constant baiatu´. Promite. Bravos natiune !

 • Atitudini
  January 21, 2010

  Tine de democratie… una dusa la absolut.
  Este aceeasi situatie atunci cand ajungi la congres si un coleg de filiala iti inmaneaza pe sest o lista cu numele pe care le vei vota (sistemul cooperativei). Nume care au fost negociate pana in urma cu cateva ore pe fotoliile vreunui restaurant de Dorobanti…

 • Adinel
  January 21, 2010

  Well… Ce ar fi in plus… Pai a balansat intre PC si PSD iar cariera politica pe langa cea profesionala si-a inceput-o la Min Agriculturii (vezi cum se leaga cu comentariul la postul lui AN si chiar cu plecarea lui Steriu :) ) fiind numit consilier pe acolo in guvernarea Nastase. Apoi a facut o serie de emisiuni cu fonduri europene pe la Antene.
  Ce ar mai fi in plusplus… E unul dintre cei care din generatia scolii mele generale care s-a desprins fara regrete de copilarie si a investit mult si repede in el… :) Cicatricea de pe frunte a fost cumpana vietii lui, ne-am bucurat toti cand a scapat cu bine din accidentul ala de masina.

 • Ligia
  January 21, 2010

  Păi cam asa se vota si pe vremea lui ceaşcă. Era trecut doar unul pe buletinul de vot.

 • irongates
  January 21, 2010

  Na uite că acum ai ocazia să-l admiri în toată splendoarea sa la Realitatea TV.

 • blogdeprost
  January 24, 2010

  oare cnsas-ul o fi auzit de domnul daniel constantin…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *