5 Comments
 • [D][S][N]
  February 20, 2010

  Da de unde… :)
  Inca respira !

 • arvintec
  February 20, 2010

  Imi aminteste de Iliescu…acum cativa ani tot la un Congres PSD. Gresesc?

 • danielv
  February 20, 2010

  cu ce l-a santajat vanghelie pe diaconescu pt ca ultimul sa fie chelner pt geoana?

 • Casa Stirilor
  February 20, 2010

  Azi am fost acolo! Trebuie spus ca am incercat sa judec detasat de nuantele si prieteniile din partid – am vrut sa iau pulsul acestui partid. Iata care sunt impresiile mele:

  1. Congresul, ca eveniment a fost organizat in graba, ca sa nu spun execrabil. Am avut sentimentul ca ma aflu la o discoteca sateasca, chicioasa si neaerisita.
  2. Am observat ca desi organizatorii au fost acuzati de intentie de furt, congresul a fost atat de prost organizat, incat nici de furat nu se putea fura acolo.
  3. Mult discutatele miscari de trupe de la inceputul congresului, au fost si ele prost asezate in scena, inutile prin lipsa lor de articulatie.
  4. Am observat ca delegatii nu prea stiau cu cine sa voteze. Unii venisera montati, altii venisera sa se decida.
  5. Discursurile, desi s-au vrut mobilizatoare, s-au pierdut in consideratii prost plasate despre Vanghelie, Pandele, Basescu si PDL.
  6. Am observat ca PSD ului ii este frica sa isi asume stranga pura, stanga chioara, care aduna cu certitudine mai multi adepti decata variantele disimulate cu care PSD se alinta de ceva vreme.
  7. Am observat ca nimeni nu si-a pus problema ca votul intr-un sens sau altul ar putea decide existenta sau nu a democratiei in Romania.
  8. Nimeni nu si-a pus problema acolo ca votul intr-un sens sau altul, ar avea efecte vizibile pentru suveranitatea Romaniei.
  9. Am observat ca si la acest congres, s-a decis pe vot negativ- iar din vot negativ nu poate iesi nimic bun.. (la nivel macro, uitati-va la Romania!!!!)
  10. Nimeni nu a spus oamenilor ca stanga este cea mereu inovatoare si progresista in toata lumea iar dreapta este dusmanul PSD ului, indiferent ce sau cate partide fac stanga in Romania.

  Concluzie: Pentru ca indiferent cine va conduce PSD de maine inainte, doar o minune poate uni bucatile de PSD radicalizate de ceva vreme si pana azi! Indiferent cine si cum se va conduce PSD ul, curnad este nevoie de un nou congres, unde sa se voteze pentru un lider si nu impotriva atuia sau altora.

 • un cetatean
  February 20, 2010

  nu ai cumva poza mai mare? pt. a fi conforma cu realitatea, corect ar fi ” ordinar al partidului…”. fie-i istoria usoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *