Înc-un pic, pic, pic

Pînă n-o mai rămînea nimic. Din Guvernul Boc. I-auzi cum se-ngroaşă lista ”trădătorilor“ din PDL: Teo Trandafir (PDL) declară (vezi aici exclusivitatea ziarului Puterea) că va vota moţiunea de cenzură a PSD. Adică pentru demiterea guvernului. Bravo, Teo! Te-ai mişcat bine-n Parlament pînă acum. Dar să ştii că nu te pot exclude ăştia din partid decît abia săptămîna viitoare. Şedinţa cu excluderea lui Oajdea a fost azi-dimineaţă.

8 Comments
 • alinutza
  June 14, 2010

  Teo – agent pnl-ist sau psd-ist ? ( infiltrat, desigur)

 • Another
  June 14, 2010

  Am impresia că dacă Teo Trandafir a zis că va vota moţiunea de cenzură, asta înseamnă că n-a căzut la pace cu PDL tocmai ca să NU voteze moţiunea de cenzură, după ce-şi săltase la fileu declarând pentru România liberă că o bate gândul să se retragă din politică! :-)))
  La nici 24 de ore, declară că, dimpotirvă, va vota moţiunea de cenzură, şi că, mai mult, îşi va duce până la capăt mandatul de deputat, deci nici gând de retragere din politică!

 • Victor
  June 14, 2010

  „Votez pentru moţiunea de cenzură, deoarece nu pot fi de acord cu tăierea pensiilor. Putem tăia de la salarii, dar nu de la pensii. Am decis să votez moţiunea de cenzură”
  Ce nu pare sa stie Teo e ca motiunea se refera la salarii doar.
  La legea cu pensiile nu s-a depus motiune, a fost doar contestata la Curtea Constitutionala.

 • leventum
  June 14, 2010

  bine, sa zicem ca se vor gasi destule voturi si se va vota motiunea… si dupa aia ce va fi? o sa fie mai bine? o sa fie Teo prim-ministra?

 • cineva
  June 14, 2010

  @Victor,
  Motiunea de cenzura se refera la taierea pensiilor, a salariilor, a indemnizatiei de somaj, a impozitarii tichetelor de masa si ce Dumnezeu mai e de taiat in tara asta! Pentru ce nu s-a depus motiune de cenzura este legea privind recalcularea si aducerea in sistemul public de pensii a pensiilor speciale!
  Cat despre Teo chiar nu stiu ce sa zic. Pe anumite bloguri se sugereaza ca ar avea “verde” la votarea motiunii din partea lu’ zeus!

 • Oana Portase
  June 14, 2010

  Șoc și groază! :))

 • Dan Andrei
  June 15, 2010

  Intri in PDminusL, iesi din PDminusL, intri, iesi, etc. A ce seamana asta ?

 • alkatraz
  June 15, 2010

  HAI CU EGALAREA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *