Lecţiile Colegiului 19

 1. Cînd aduci două caţe să facă politică, doar 14.65% dintre votanţi ies la urne. Probabil că este un record al neparticipării la vot.
 2. Dacă vrei să cîştigi nişte alegeri, ai putea să iei legătura cu firma de consultanţă politică Kensington. Teo Trandafir a mizat pe ei (deşi lucraseră cu Piedone, şeful contracandidatei) şi bine a făcut. Puştii ăştia chiar se mişcă bine.
 3. Piedone nu e tocmai cretin, din moment ce n-a dorit să se implice pentru ca Liliana Mincă să cîştige alegerile. I-ar fi fost uşor.
 4. PNL e oricînd dispus la trădare, după cum poate fi văzut aici.
 5. Oricînd vrei să primeşti în avans rezultatele unor alegeri, e de preferat să urmăreşti www.sutu.ro. Rezultatul final al alegerilor din Colegiul 19 a fost publicat pe acest blog, în premieră şi în exclusivitate, cu 7 minute înainte de ora 21.00.
11 Comments
 • ionut
  April 26, 2010

  “PNL e oricînd dispus la trădare, după cum poate fi văzut aici.”

  tradare de la ce? au zis ca nu pun candidat si nu au facut-o :) PNL inca se tine tare dupa parerea mea… cel putin la nivel central si declarativ ! puteau sa intre la guvernare de n ori pana acum …

 • Sly
  April 26, 2010

  Punctul 1 are o alta explicatie.
  Pe cine intereseaza votul pentru colegiul 19? Sa fim seriosi! Decat pe rudele candidatilor, colegii de partid si fani. Oamenii normali nu voteaza. Pentru ca nu au niciun avantaj din asta.

 • gelu
  April 26, 2010

  Traiasca Romania Securista, ha, ha, ha!!!

  100.000 de dosare din Arhiva Securitatii au fost puse la pastrat pe o perioada de 60 de ani ca, secret de stat de catre Traian Basescu. Basca Arhiva Magnetica si Arhiva Microfilmata care sunt secrete in totalitate. 100.000 de securisti si activisti maninca anual de al bugetul statului 1,8 miliarde de euro prin pensiile lor foarte mari. 2000 de fosti securisti sunt sefi si sefuti in SRI, SIE, SPP si celelalte servicii secrete ale tarii care au un efecitv de 5/6 ori mai mare decit media, numarul angajatilor serviciilor secrete raportat la 100.000 de locuitori, din tari ca: Franta, Anglia, Italia, Germania si Spania.

 • Răzvan Săndulescu
  April 26, 2010

  Pustii de la Kensington se indreapta, din pacate, spre varsta a 3-a:) Doar tu ramai vesnic tanar, desi suntem congeneri. Deh, avantajele de a avea un Palat pe care il viziteaza numai oameni de soi. Multumim pentru cuvintele alese.
  PS Teo nu e deloc cata. Ti-o jur!

 • Cristian Șuțu
  April 26, 2010

  @razvan> felicitari!

 • odojak
  April 26, 2010

  6. Momește persoane cu notorietate publică din spațiul extrapolitic, anunță că vor candida, nu le scoate la lumină decât în ziua votului (nu care cumva să spună vreo tâmpenie), mândrește-te că ai câștigat la București.

  7. Data viitoare schimbă tactica, nu de alta, dar te poți trezi cu oponenți precum Florin Piersic, Angela Similea, Marin Moraru ori, de ce nu, cu omulețul lui Gopo. Doar nu de pomană se numește ”scena politică”.

 • lm
  April 26, 2010

  si daca puneau doi academicieni veneau mai multi?
  pana la urma romanul din Berceni a inteles ca nu controleaza democratic situatia, ca au fost numite doua candidate: una de la partidul prezidential, una de la un partid fantoma….asa a ajuns senator si Voicu si asa au ajuns majoritatea in parlament.. Numiti…Parlamentul e Numit de cativa Stabi de Partide… de ce sa te duci la vot? la Marea Adunare Nationala erau si cazuri cand erau numiti si 3 candidati pe colegiu-adica mai democratic ca azi- tot fara dezbatere, tot netransparent… noroc cu Firma Kensington…
  au si sarit unii: Esecul Votului Uninominal- era mai bine pe Liste….
  exista democratie in partide? nu prea…dar asa va place…fara competitie deschisa in partide, fara dezbatere…

 • James
  April 26, 2010

  Nici una din distinsele candidate nu are ce cauta in Parlamentul Romaniei.Tipic pentru “statutul” de tara europeana (asa cum il inteleg politicienii) si pentru mahalaua politica romaneasca.

 • Another
  April 27, 2010

  “PNL e oricând dispus la trădare, după cum poate fi văzut aici”. Ce-or fi discutat ăia doi? Poate că Romeo Raicu i-a dat bani lu’ Giani Dinu ca să-i cumpere votul?

 • Stefan Murgeanu
  April 27, 2010

  este prima data in 20 de ani ca nu m-am prezentat la vot… iubita m-a intrebat daca mergem, pur si simplu nu am simtit nimic si am zis ca eu nu… si nu ne-am dus
  cine a castigat? :P

 • saber
  April 27, 2010

  da, a fost prima sursa care a venit cu rezultatul de duminica. la fel s-a intamplat la alegerile din decembrie 2009. cifre bune, la unison, si…? pana s-au dat peste cap, la 20.55, chiar de catre castigator. si totusi, ce s-a intampat atunci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *