O poveste Zein

Ceaiul Zein este realizat numai din plante. Şi ajută la slăbit, cică. Dacă eşti cretin, te duci la farmacie şi dai 69 de lei pe o cutie. Deschizi prospectul şi citeşti:

Ceaiul Zein ajuta la digestie, pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand eficient greutatea corporala, pastrand insa, masa musculara.
Imbunatateste textura si aspectul pielii.
Regleaza nivelul colesterolului, al trigliceridelor si scade nivelul glucozei din sange.
Este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal, fara iritarea colonului.
Cel mai important rol al plantelor din componenta ceaiului este acela de a slabi sigur si fara efecte secundare.

Apoi te duci acasă, încălzeşti nişte apă, faci un ceai şi dai drumul la tv. Ai să simţi în scurt timp ceva activitate suspectă în stomac. Deschizi din nou prospectul şi citeşti:

La inceperea curei de detoxifiere, timp de 1 – 2 saptamani, pana la curatarea organismului de toxine, apar scaune neregulate. Dupa acest interval frecventa scaunelor este una normala, tranzitul intestinal fiind reglat.

E clar! Iei ziarul Libertatea şi te duci la WC. Te aşezi, deschizi ziarul şi citeşti:

Se pare că Elena Udrea ţine la silueta ei, dar pentru că are din ce în ce mai puţin timp să facă sport, ea apelează la ceaiurile din plante Zein, cu care a slăbit şi Cătălin Botezatu.

Aşa, deci. Tragi apa şi te întorci pe capanea. La tv e reclamă. Iei laptopul, deschizi blogul Elenei Udrea, acolo unde descoperi un titlu interesant – “Ce-ai cu ceaiul meu?” – şi citeşti:

Articolul din ziarul “Libertatea” la care am facut referire a fost publicat sub titlul “Elena Udrea isi imbraca fata in aur”, iar in articol se afirma, printre altele, ca imi intretin tenul cu “masti de aur si de argint”. Este doar o noua intoxicare. (…) In acelasi articol devin, fara voia mea, agent de promovare a unui produs comercial care are si publicitate platita in tabloide. In articol se afirma ca, pentru intretinere, beau ceai din plante Zein. In realitate, nu folosesc ceaiul Zein, ceai despre care am auzit ca este ineficient si, in unele situatii, chiar nerecomandat pentru sanatate.

Hm… Deci ministrul Turismului a auzit că ceaiul Zein e ineficient. Interesant…

5 Comments
 • Another
  April 26, 2010

  Ai scris: “Ceaiul Zein este realizat numai din plante. Şi ajută la slăbit, cică. DACĂ EŞTI CRETIN, te duci la farmacie şi dai 69 de lei pe o cutie”. OK!
  După aceea, ai scris: “Se pare că Elena Udrea ţine la silueta ei, dar pentru că are din ce în ce mai puţin timp să facă sport, EA APELEAZĂ LA CEIAURILE DIN PLANE ZEIN”. OK! Îl lăsăm la o parte pe Cătălin Botezatu.
  Încerc să înţeleg: Elena Udrea e cretină, nu?
  Răspuns: nu! Pentru că nu îndeplineşte condiţia ca ea să fi dat 69 de lei pe o cutie, fiindcă ei i l-a cumpărat altcineva din farmacie! :-))))

 • Cristian Șuțu
  April 26, 2010

  citeşte pînă la capăt

 • Another
  April 26, 2010

  Am citit :-)))
  Tocmai de-aia am scris ei i l-a cumpărat altcineva. Unei oarecare ei, unei oarecare Elena Udrea, pentru că Elena Udrea ministrul Dezvoltării nu poate fi cretină! Dar nici prietenă cu preşdintele Norvegiei!

 • blogdeprost
  April 26, 2010

  Eu zic ca Base i-a pus interdictie la ceai… Doar n-o fi omu’ nebun sa astepte cu orele dupa Nuti la baie…

 • Victoria
  April 26, 2010

  Unele remarci la adresa Elenei Udrea sunt clar nepotrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *