Să nu minți!

Victore,
Dacă te-ai uitat ieri și azi pe Facebook (care, dacă n-ai înțeles pînă acum, a preluat aproape în totalitate rolul presei tradiționale), ai aflat că întîlnirea de acum două zile de la Cotroceni a fost un dezastru. Pentru tine. Și pentru micuța Ioana. Care, by the way, îmi amintește de bancul ăla cu țăranul care-și duce calul la vînzare. “Calul ăsta trage, nene?”. “Nu, nu trage…”. “Dar calul ăsta vede?”. “Nu, nu vede…”. “Măcar aude?”. “Nu, nu aude…”. “Băi, nene, dar calul ăsta e bun la ceva?”. “Nu…”. “Păi și atunci de ce l-ai adus la tîrg?” “Să-l fac de rîs…”
Victore,
Nu știu dacă ai înțeles ceva din reacțiile oamenilor. Îți explic eu: ești praf! Nu doar că te-ai dus nepregătit la examenul cu Traian Băsescu, dar ai stat ca muta și-ai privit tavanul. E puțin straniu. Oamenii care te cunosc știu că tu ești, de fapt, un șmecheraș. Îmi povestea zilele trecute un amic cum făceai tu mișto de el că avea la mînă un ceas de doar 1000 de euro. Păi? Bine, e posibil să fi avut o zi proastă. Ori să nu fi apucat să mergi la budă după snițelele din noaptea precedentă. Sau poate că ți-e încă frică de Băsescu.
Știi ce nu înțeleg eu? De ce-l mai ții aproape pe Bogdan Teodorescu? Eu de-aș fi fost consultantul tău și urmăream înregistrarea discuțiilor de la Cotroceni în secunda doi mă tundeam zero și mă retrăgeam la o stînă în Retezat pentru cel puțin un an. Ah, și încă ceva. Cine e cretinul care a decis să nu puneți pe site-ul guvernului imagini de la întîlnirea cu Băsescu? Dă-l afară pe idiot! Oricum știe toată lumea că v-ați umplut și tu, și micuța Ioana de respect.
Victore,
Au rîs și frizerii de tine. Pe plajă la Eforie Sud și de pe malul Lacului Amara se auzeau ieri doar hohote. Doar corijenții pe vară și cei care n-au luat Bac-ul zilele trecute te-au privit cu oarecare bunăvoiță.
În loc de concluzie, sfatul meu e să stai dracului în banca ta. Nu te lăsa ispitit să candidezi în toamna asta. Ți-a zis-o și Iliescu, în stilul lui comunist, că ești încă prea tînăr. Dacă vrei să faci ceva bun pentru tine, dă-l afară pe Bogdan Teodorescu (care, dacă-ți mai amintești, i-a sfătuit și pe țărăniști în alegerile din anul 2000 cînd au părăsit definitiv Parlamentul României). Apoi renunță la snițele, că te prostesc. Și, în fine, fă un efort și încearcă să nu minți măcar 48 de ore. Vei vedea, îți va da o stare bună în timp, după ce treci de sevraj….

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *