Scurtă relatare de pe centura politicii

Din categoria “Sunt în stare de orice“, aș vrea să vă prezint astăzi un caz de studiat la școală: Lavinia Șandru.
Lavinia Șandru are 37 de ani. Și experiența unei vîrste triple. În ultimii 10 ani, Lavinia a alergat pe nici-ea-nu-mai-știe-cîte culuare politice. A început prin 2001-2002, ca membru al PD și, foarte brusc, ca șef al departamentului de relaţii internaţionale și de filială județeană de partid. În 2004, devenea deputat în Parlamentul României. O stea. O speranță. O promisiune. A urmat experiența PIN, partidul înființat alături de Cozmin Gușă. În 2008 a demisionat din PIN și a candidat ca independent pentru Parlament. În 2009 a revenit în PIN, dar pentru o scurtă perioadă pentru că a încercat să candideze apoi pe listele PSD, respectiv ale PC pentru Parlamentul European. Lavinia Șandru a mers la Congresul PC unde a sugerat o posibilă fuziune între PIN și PC. Ulterior, PIN a fuzionat cu UNPR, ea devenind vicepreședinte.

Astăzi, 2 noiembrie 2012, Lavian Șandru a anunțat public demisia ei din UNPR. Motivul: numele său nu se regăsește pe listele pentru Parlament. Ea spune că se retrage din politică, dar mie mi-e foarte greu să cred că n-o s-o vedem din nou vorbind de la tribuna unui partid politic. Poate PPDD.

Lista culuarelor politice pe care Lavinia Șandru n-a alergat este încă neepuizată.

2 Comments
  • pagubit
    November 2, 2012

    Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.485)

  • Dan Doran
    November 7, 2012

    Pagubitule, aici e Romulania, nu tzara ta de la mama dreacu’ Asa ca ai sa primesti canci. Imi pare rau, dar singura ta sansa se cheama Doran. Dar cum Doran asta e nebun rau… Citeste pe jurnaldelalesti.blogspot.ro, si vei vedea de ce. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *