Sebastian Buzdugan

Pare extrovertit, dar nu e. În fapt, e al dracului de obsedat de propriile trăiri interioare. De unde şi nevoia de a face profeţii. Din păcate pentru Administraţia Prezidenţială, profeţiile lui Sebastian Lăzăroiu, căci despre el este vorba, nu au aproape niciodată legătură cu realitatea. Aveţi mai jos o selecţie a cîtorva spuse ale sale, aruncate, ca-n basmele cu autor necunoscut, cu buzduganul. Nu se ştie în capul cui cad buzduganele consilierului, dar nici nu contează. Uite, cu un buzdugan aruncat ieri într-un interviu pentru Agerpres, Sebastian Lăzăroiu avertizează UDMR că nu e tocmai un partid politic, motiv pentru care, dacă nu joacă cum trebuie, ar putea avea de suferit. Zice aşa: Este adevarat ca si UDMR este o formatiune tolerata in forma care este. In mod normal, ea poate fi contestata si cred ca au fost incercari de a contesta UDMR la Tribunal, ca nu este un partid politic. Dar sigur ca nimeni nu a facut-o, pentru ca UDMR este un partener comod de guvernare, nu are nimeni interesul sa-l distruga. Si apare si povestea cu relatiile interetnice si atunci nimeni nu a incercat, dar, in mod normal, UDMR poate fi usor contestat in instanta. Huh? Ce ziceţi de asta?

 • 23 noiembrie 2009: Noi ne asteptam in jur la 35% sa avem in primul tur, si ne asteptam ca Mircea Geoana sa aiba undeva sub 30%, probabil 28%. (în realitate, TB – 32, MG – 31 – n.r.)
 • 1 martie 2010: Sunt mai multe bloguri controlate politic, nu doar cele de care vorbiti (sutu.ro – n.r.)
 • 27 parilie 2010: Teo va pleca din PDL. Nu e o stire, asa cum v-ati asteptat. O sa ziceti ca e o profetie. Nu e nici asta. E un simplu avertisment pentru PDL, dar si o reflectie asupra migratiei politice. (Teo Trandafir e în continuare membru PDL – n.r.)
 • 22 mai 2010: Termenul de gratie … sfarsitul acestui an, pentru ca acest program de austeritate ar trebui sa tina pana la 31 decembrie. Sigur, in paralel se vor lua masuri de restructurare si se poate reveni la salariile de acum, in functie de cat de mult se progreseaza cu restructurarea administratiei si cat de mult reuseste economia sa-si revina.
 • 30 august 2010: Încrederea în vechile partide şi lideri s-a prăbuşit. PP este, deocamdată, un simptom, nu un efect. Dacă ştim să citim cauzele putem înţelege mai bine posibilele efecte. O clasă de efecte se referă la distribuţia probabilă din 2012. Aceasta poate să arate aşa: Scufiţa Roşie 26%, Fetiţa cu chibrituri 25%, Moş Crăciun 23%, Capra cu trei iezi 15%. Sau poate să arate aşa: Albă ca Zăpada 35%, Scufiţa Roşie 26%, Fetiţa cu chibrituri 12%, Moş Crăciun 12%, Capra cu trei iezi 8%.
 • 17 februarie 2011: Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, a declarat joi seara, la emisiunea “Judeca tu” de pe TVR 1, ca actualul premier este foarte erodat dupa un an greu, al reformelor, iar plecarea sa ar putea sa relanseze increderea in guvernare si aceasta s-ar rasfrange pozitiv si asupra partidului.
 • 11 martie 2011: Boc ar trebui declarat erou.
7 Comments
 • Traian
  April 26, 2011

  Eu zic ca ar trebui sa se interneze. Stolojan stie un sanatoriu bun

 • lecampeur
  April 26, 2011

  Ultima oara cand verificasem era democratiesi fiecare poate spune ce doreste…unii se folosescde asta si isi fac blog.

 • Cristian Șuțu
  April 26, 2011

  lecampeur > cind am verificat eu ultima oara, doar cativa sunt in tara asta consilieri prezidentiali

 • lecampeur
  April 26, 2011

  Faptul ca esti consilier prezidential nu inseamna ca esti Nostradamus. Errare humanum est si asta se aplica tuturor, chiar si consilierilor prezidentiali. Totusi niciuna dintre erorile lui Lazaroiu nu s-au rasfrant asupra traiului cetateanului, ceea ce este cu adevarat important.

 • errare traianum est
  April 27, 2011

  @lecampeur
  Posibil ca niciuna dintre erorile lui Lazaroiu sa nu se fi rasfrant in mod direct asupra traiului cetateanului. S-au rasfrant, insa, erorile celui pe care il consiliaza Lazaroiu. Si nu stim cum de s-au comis erorile alea, cine a pus umarul la ele etc. etc….

 • lecampeur
  April 27, 2011

  @errare traianum…pai sa vorbim despre erorile alea daca ele exista. Sa nu facem procese de intenite ca se fac multe la tv in aceasta perioada. Daca Lazaroiu a gresit cand a prevestit iesirea lui Teo din PDL, de exemplu, nu inseamna ca a gresit si in chestiuni importante.

 • monica hanganu
  April 28, 2011

  lecampeur , tu ori esti lazaroiu ori esti nebun :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *