Şpriţul de duminică seara

Vă invit să remarcaţi că nimeni, nici măcar Opoziţia, nu se mai miră de participarea preşedintelui României la şedinţele unui partid politic. Aşa că daţi-mi voie să mă mir eu în locul lor. Şi să vă spun aşa: e incorect.

Ce s-a întâmplat, de fapt, duminică, 13 martie 2011, pe-nserate, la Vila Lac 1? Păi, din câte ne spune presa, prin intermediul surselor, preşedintele României a aruncat o cărticică intitulată „Constituţia” pe geamul limuzinei care avea să-l aducă la şedinţa de partid.

(continuarea aici)

3 Comments
 • lecampeur
  March 15, 2011

  In constitutie nu scrie nicaieri ca nu are voie sa se duca la intruniri ale partidelor ci ca nu are voie sa fie membru de partid. Uite intrebare tare: Cand se ducea Basescu la Selgros sa faca shopping ii trebuia legitimatie sa poate cumpara. Asa cum presedintele nu poate fi in nicio firma privata sau de stat intrebarea este pe legitimatia cui facea cumparaturile? Se stie ca legitimatia nu este acceptata de selgros decat cu buletinul(asa e regulamentul lor). Acum vin si intreb: Este presdintele intr-o firma si are legitimatie sau folosea identitatea altui om?

 • androidul cu sobolani
  March 15, 2011

  te-am vazut in Flacara…as vrea sa stiu daca ai terminat cumva facultatea de filosofie…nu de alta dar cand am aruncat in urma cu ceva timp o chestie cu Heidegger ai recunoscut imediat greseala, iar ELD-ul de ieri…

 • alinutza
  March 16, 2011

  @lecampeur
  Dar cand actualul presedinte urla din toti rarunchii ca Iliescu nu are voie sa se intalneasca cu partidul sau din vremea aceea, pe motiv ca e presedintele tuturor romanilor???
  Mda, recunosc ca uitarea e atributul romanilor :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *