Apocalypse Now

Băsescu votează cu Boc. Blaga şi Preda s-au supărat rău pe Băsescu. Ponta încearcă să facă mişto de Băsescu pentru faza cu pilotul şi copilotul. Nişte cretini vorbesc despre un eventual al treilea mandat al lui Băsescu. Cam asta s-a întîmplat în ultimele 24 de ore cu politica noastră. Între timp, comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger, face la Bruxelles următoarele declaraţii cu referire la efectele cutremurelor din Japonia:

Vorbim de apocalipsă şi cred că acest cuvânt este foarte bine ales. Practic, totul este în afara controlului. Nu exclud ce e mai rau în orele şi zilele care urmează.

Despre asta e vorba. Restul sunt detalii.

7 Comments
 • eu
  March 15, 2011

  banuiesc ca, dl Gunther Oettinger, se refera la centralele nucleare. si ca toti pe care i-am auzit vorbind pe aceasta tema spune prostii!

 • Cristian Șuțu
  March 15, 2011

  @eule> ai niste virgule ca niste cutremure… virgule tectonice

 • cristi radulescu
  March 15, 2011

  las’ ca “nici toti […] spune prostii” nu e mai prejos.

 • Diana Stoleru
  March 15, 2011

  Sunt curioasa cam in ce business-uri are Gunther Oettinger investitii personale. Doar asa…sa inteleg ce ii trece prin minte cand ii iese pe gura cuvantul “apocalipsa”. Si sper ca secretara domniei sale este fericita detinatoare a unui tipizat de demisie, pe care Gunther doar sa-l semneze, desigur…

 • Dan Andrei
  March 16, 2011

  @eu si niste dezacorduri asemenea.

 • Bah Arogant
  March 16, 2011

  SCENARIUL ESTE PERFECT POSIBIL! Nu-mi servi “placa” despre UE care n-ar lasa sa se intample al 3-lea sau al 4-lea mandat al lui BaSecu. N-o mai inghit. Bajetii aia de la Bruxelles nu-s pregatiti pentru “democratia noastra originala”.

 • Traienica
  March 16, 2011

  De acord cu Bah Arogant! Oricat pare de absurd, mie mi se pare ca basescu are o strategie in acest sens si ca va folosi modelul patentat de Iliescu – a avut doar un mandat si…ceva rest, deci are dreptul la o noua candidatura! Vom trai si vom vedea! Daca vom mai avea din ce trai, desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *