Ascultă!

De 1 , , Permalink 0

avstore

V-o spune unul care de mai bine de un an se bucură acasă de niște scule cu o foarte ridicată fidelitate audio: e păcat să asculți muzică la boxele laptopului sau la căștile de telefon! E mare păcat. Cum să vă spun? E ca și cînd cineva îți aruncă nisip în ochi și apoi, duios, te invită să privești apusul. E ca și cînd te plimbi cu un Ferrari prin Rîmnicu Sărat. Sau ca și cînd primești un mesaj de genul “bună! ce faci în seara asta? eu sunt singură acasă” de la Yaya DaCosta (e ziua ei de naștere azi, by the way), iar tu-i răspunzi că te duci la o bere cu niște prieteni. Ori, invers, de la Toma Nicolau (e și ziua lui de naștere azi, la mulți ani!), iar tu-i răspunzi că nu poți pentru că trebuie să pui murături.

Știu, nu-s tocmai ieftine aceste echipamente. Dar trebuie să faci aproape orice pentru a pune mîna pe niște căști Hi-Fi măcar. Ar fi minunat dacă ai putea achiziționa un player (un pick-up, spre exemplu), un cont la Apple Music, o stație de amplificare și niște boxe. Nu vă grăbiți, dacă vă hotărîți să vă luați așa ceva. Eu am avut noroc cu prietenul Dan Byron, care m-a luat de mînă și m-a dus în magazinul unui foarte pasionat de echipamente audio. În orice caz, evitați magazinele de genul eMAG, MediaGalaxy sau Flanco.

Eu v-as recomanda AVstore. Care s-a specializat în vînzarea de echipamente audio și tv e mare fidelitate. Băieții de la AVstore au inventat zilele trecute un eveniment care se numește Prima Licitație Hi-Fi. E de urmărit. Eu am pus ochii pe niște super căști (nu vă zic modelul, căci aș vrea să le pot cîștiga la licitație). După Licitație, urmează, desigur, Black Friday la AVstore.

So…

1 Comment
  • Alex
    January 3, 2017

    Nu-s convins ca oamenii “normali” pot simti diferenta intre un echipament decent si unul intr-adevar hi-fi. Eu unul am facut saltul de la casti proaste la boxe Microlab si casti Sennheiser. Se simte o diferenta suficienta. Insa nu imi doresc sa fac upgrade la vreun sistem hi-fi, pentru ca asta ar insemna si sa-mi caut surse de sunet de calitate – muzica in format flac, filme cu sonor luat neatins de pe dvd, etc.

    Dar asta-s doar eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *