Dacă vrei să stai lîngă Obama

Ce vedeți mai jos e o parte din colecția mea de brichete și chibrituri cu mesaje politice. În ultimii patru ani, de cînd a fost făcută fotografia de mai jos, s-au mai adunat cîteva piese la colecție, între care și două brichete cu Obama. Dar mă gîndesc că anul ăsta, fiind alegeri parlamentare în România, miile de candidați vor da comenzi de brichete pentru cadouri electorale. Sugestia mea pentru ei e să-și pună secretarele să-mi trimită o brichetă sau un chibrit pentru colecție. Promit, în schimb, să nu vă înjur prea tare pe blog.

4077228217_25c0208ce7_z

2 Comments
 • Urmuzz
  November 1, 2012

  Ai dracului da zgarciti, nici un Zippo

 • Dan Doran
  November 7, 2012

  MESAJ (aproape) UMANITAR:
  Si eu colectzionez afise si pliante electorale, ale tuturor candidatzilor, de orice culoare, si din orice localitate/judetz/partid/tomberon politic/etc…
  Oricine imi trimite asa ceva imi va face o imensa placere, fie ca-i vorba despre promisiuni pedeseriste mai vechi, fie ca-i vorba de candidatzi la primarii comunale, consilii judetzene, injuraturi vadimiste sau fluieraturi becaliene…
  Ba pina si mutrele lui Nastase-Ciordeala,Iliescu-Rinjala sau altzi strigoi politici ma vor bucura! Ador sa colectzionez minciuni electorale !
  Fietzi-va mila de-un amarit…si trimitetzi-mi pliante si afise la adresa: DAN DORAN, loc LALESTI nr 92, com Puiesti, 737437-Vaslui. Pliiiiiz !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *