7 Comments
 • Zorin
  February 10, 2010

  boc for president of what?

 • victor
  February 10, 2010

  Zorin. Corect.

 • matilda
  February 10, 2010

  Doamne fereste !

 • WickerMan
  February 10, 2010

  Ala e Bock-Bock, al nostru e boc-poc, deci e o diferenta de valoare. Acuma despre lady gaga, neeeeaaaaaah, Iron Maiden rules. Up the Irons.

 • simi
  February 10, 2010

  La Garbarek, cu siguranţă! :D

 • Toni
  February 10, 2010

  Şi când te gândeşti c-a fost odată… Ca niciodată, să sperăm…
  Muzica era mono, foarte rar stereo, introdusă prin contrabandă, cu vinyle zgâriate, traficate ca heroina de azi, ascultată pe SW, nu pe FM, cu părăituri şi întreruperi, la Europa Liberă, Vocea Americii, radio Kuweit sau pe MW la radio Luxembourg, pozele le vedeai doar în revistele din Biblioteca Americană sau British Center, de imagini filmate nici nu se punea problema… Rar, câte-un “Monterey pop festival” la bibliotecă. Aia americană.
  Când venea câte-un Blood, Sweat & Fire, Omega, Procol Harum sau Suzi Quatro era omor, se vorbea doi ani, unul înainte şi altul după…
  A propos de Suzi Quatro, au băgat-o la protocol zero, la Sala Palatului, unde marginile de rând erau ocupate de băieţii cu ochi albaştri, costume gri şi şosete negre, care aveau o sarcină precisă: ori de câte ori cineva se ridica de pe scaun, entuziasmat de ritmul îndrăcit, trebuia apostrofat şi calmat “Staţi jos, to’a’şu’ că ne facem de râs!”, de nu mai înţelegea biata de ea, de Suzi, nimic! Chiar nimic. Probabil şi-a închipuit că ori e ea de vină, ori publicul e cretinoid de-a dreptul… Să dea bani pe bilet ca să doarmă?!
  Mda… Acum avem la ce strâmba din nas… Alegem… Afişele, pe care altă dată le punem pe pereţii camerei, nu mai au loc pe stâlpi…
  Nu că n-ar fi asta normalitatea, just kidding… In memoriam….
  Cât îl priveşte pe bou, asta, pe boc, afişul trebuie trimis la Cotroceni. S-o rezolve ei acolo, aşa, ca între preşedinţi! Era să spun eu ai cui preşedinţi!
  Nouă ne-ajung celelalte afişe… Care, oricum, se schimbă atât de repede că nici nu mai ştii ce-ai pierdut săptămâna trecută!
  Fugit irepetabile tempus…

 • Toni
  February 10, 2010

  Virgil: Sed fugit interea fugit irreparabile tempus, singula dum capti circumvectamur amore
  Între timp, fuge, timpul fuge ireparabil, în timp ce noi rătăcim, prizonieri ai iubirii noastre pentru detalii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *