Festivalul de profeţii. Ediţia 2010.

De 4 , , , Permalink 0

Plec din ţară. Nu vă bucuraţi, n-o fac (încă) la modul serios, adică definitiv. O pensiune din munţii Dolomiţi, aflată în apropierea unor pîrtii de schi, a fost de acord să mă cazeze şi să mă hrănească preţ de cîteva zile. Asta a fost, probabil, vestea proastă. Vestea bună e că în toate aceste zile la Palatul Şuţu e sărbătoare. Oaspeţii veseli vor dănţui. Cu guestpost-urile lor despre tot ce ar trebui să se întîmple în anul 2010.
La mulţi ani!
book

4 Comments
 • Zorin
  December 29, 2009

  ar trebui sa descoperim mintea de pe urma si sa o folosim inainte

 • anonymous
  December 30, 2009

  Profetia mea pentru anul 2010 este ca Basescu va pati ceva. Minim cum a patit Berlusconi, maxim chiar impuscat letal. Insa ceva sigur va pati. Oameni multi vor fi dati afara, foametea va fi mare.

 • Calin
  December 30, 2009

  Foarte interesant cum Basescu a devenit o obsesie. In general “profetiile” pentru Noul An sunt de fapt dorinte. Nu inteleg cum pot unii sa anticipeze ca cineva va fi “impuscat letal” …. Chiar asa rau am ajuns? Eu sper sa se schimbe putin mentalitatea romanilor. Cei dati afara sa se apuce de un mic business, cei lenesi sa se trezeasca ami repede cu 2-3 ore si asa mai departe. Eu cunosc multi romani care nu au trebaa cu politica si nu o duc deloc rau. Fratilor: apucati-va de reparat una-alta, de MUNCIT si cereti bani pentru asta. Lasati cersitul de la stat si dat vina pe autoritati.

 • Mika
  December 30, 2009

  Sper doar ca nu ti-ai facut singur fotografia :D Mi te imaginez sus pe masa in mijlocul casei, chinuindu-te sa prinzi pozitia potrivita in 10 secunde dupa ce ai fixat aparatul. :))) Stiu, e 4 dimineata totusi, iar imaginatia mea este exotica la ora asta. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *