PDL şi otrava informaţională

V-aş propune să nu vă îngrijoreze prea tare soarta lui Sorin Ovidiu Vântu. În fond, tipul are ceva bani puşi deoparte pentru a-şi plăti un avocat sau chiar 46578392304 de avocaţi cu care să-şi pledeze în instanţă nevinovăţia. Dacă vreţi să vă îngrijoraţi de ceva cu adevărat, ei bine, atunci intraţi aici să vedeţi ce pregăteşte PDL instituţiilor de presă scrisă şi online din ţara asta. Denumite, fără nici o jenă, otrava informaţională.

Asta da îngrijorare!

17 Comments
 • silvy
  September 9, 2010

  Nici nu-mi faceam griji pentru SOV. A spus-o si CTP, o spun si eu : s-au plimbat multi cu catuse pe la televizior iar acum sunt liberi si relaxati.

 • Ana
  September 9, 2010

  tare ocupat e prigoana de la reinscrierea in PDL..intai cu prostituatele, acum cu presa…macar a a evoluat, iar popoviciu parca e ala cu amendarea vrajitoarelor ale calor preziceri nu se indeplinesc…niste tampiti.

 • sirett - za rivar
  September 9, 2010

  Ultima mare bataie in Parlamentul sud-corean a fost tot din cauza presei. Guvernul lor a venit si-a zis – ca sa nu dea astea faliment din cauza crizei, managementul televiziunilor/ radio/ ziare locale private trece in gestiunea KBS – tvr-ul lor. Care e trustul de stat si are da, si presa scrisa.

 • Mike
  September 9, 2010

  “2) Licenţa este obligatorie pentru găzduirea de publicaţii online pe servere, obligaţia verificării licenţei revenind proprietarului serverului.”
  … si daca o publicatie are gazduire la google, or sa oblige google sa verifice licentele ? :) Ma cam indoiesc …
  Dupa ultimele proiecte aparute prin Parlament, cred ca multi nu prea stiu cam ce inseamna “Internet”…

 • Gigi
  September 9, 2010

  Probleme cu plata coane?

 • bianca guruita
  September 9, 2010

  (includ si publicatiile trinitas la “otrava informationala”?) nu cumva otrava informationala vine tocmai de la mincinosii platiti din bani publici – base, boc, prigoana, udrea, etc pentru inceput. ar trebui sa se interzica pe ei insisi.

 • sandman
  September 9, 2010

  Ingrijorarea nu e pt Vintu sau altul care l-a ajutat virtos pe Basescu sa cistige alegerile, ci pentru principii. Incalcindu-se principiile, legile, Constitutia, se ajunge la Dictatura. Si in dictatura nu mai exista LIBERTATEA PRESEI. De aia Basexu e cu toate tunurile pe Presa. Pentru ca e ultima putere in Stat nesupusa total.

 • Luke
  September 9, 2010

  Piece of cake!
  Mare scofala cu interzicerea asta. Cat de greu e sa ai un site pe servere straine? Pana or ajunge “intelectualii” nostri sa priceapa cu ce se mananca online-ul mai trece multa apa Dambovita. Asa ca abia astept!
  Iar SOV…..e doar un joc politic de imagine. Asa ca FFFFFSSSSSSSS….

 • dracu gol
  September 9, 2010

  Eu zic sa se insoare Prigoana cu Olguta Vasilescu, iar Basescu sa le fie nas. Asa terminam imediat cu toata presa din tara asta…

 • yiedyie
  September 9, 2010

  Vântu iese întodeauna când nu te aștepți. De obicei la masă… sau când stai de vorbă cu o domnișoară :))

 • dracu
  September 9, 2010

  singura chestie care ma ingrijoreaza e ca o sa scape si SOV, precum restul borfasilor. cu sprijinul “justitiei independente” de cinste si bun simt elementar.

 • sandman
  September 9, 2010

  Etetete, gunoierul a devenit prolific in legi de cind cu inima…
  Eu credeam ca o sa dea coltul, dar se pare ca omu’ a avut o… refelatie.

 • Vio Bota
  September 9, 2010

  Totul incepe sa semene cu un film de groaza…Sunt curios, opozitie mai avem? Uitasem, o propunere oarecum asemanatoare a lansat si tanti aia Olguta, de la Craiova, de rit pesedeu….Vai de tara asta….

 • dan
  September 9, 2010

  multe mai face prigoana asta. parca murea acum o saptamana.

 • nadina nedelea
  September 10, 2010

  Nu plang dupa Vantu. Dar nu voi plange nici dupa Basescu. Plang dupa drepturile noastre de cetateni, intr-o tara din ce in ce mai stramba!

 • Marius Delaepicentru
  September 10, 2010

  Iniţiativa legislativă nu va trece. Iar dacă va trece de Parlament, legea va fi casată la CCR. În altă ordine de idei, cred că jurnaliştii de-la-Vîntu-sugători îşi fac socoteli greşite atunci cînd speră să mai sugă din banii puşi deoparte de Vîntu.

 • i4ever
  September 12, 2010

  Nu sunt ingrijorat , dar ma ingrijoreaza continutul canalelor de la TV din ultimul timp. M-a terminat cu acest subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *