Home sweet home

Ceea ce vedeți în imaginea de mai jos este casa în care aș locui de la 1 iunie la 1 octombrie în fiecare an. Am descoperit-o în apropierea unei plaje perfecte din Thassos și-am zis: asta e a mea! Știți care e vestea bună? Casa asta bătrînească grecească poate fi închiriată.
Dacă ai și tu o casă pe lîngă care ai trecut și-ai fotografiat-o cu telefonul mobil ai putea să mi-o arăți folosind aplicația comună de fotografie a Cosmote și Foto Union, care fix în această perioadă este dedicată clădirilor. Mai multe detalii cu un click aici.

casa thassos

4 Comments
 • geo
  August 6, 2012

  foarte fain! poze pe dinauntru? cat e chiria? aproape de plaja?
  Iata un loc in care te poti vedea cateva luni pe an… :)

 • Cristian Șuțu
  August 6, 2012

  geo, nu ti-as spune :))

 • geo
  August 6, 2012

  ma gandeam eu :) bine, dom’ Sutu, cine a gasit-o, a lui sa fie :)
  exista si alte barloguri de-astea :)

 • Dan Doran
  August 9, 2012

  Venitzi la Lalesti-Vaslui, si va arat eu citeva birloguri asemanatoare, nelocuite de ani de zile decit de dihori si sobolani. Pretzuri de criza, aer curat, oameni primitori (de parale), hotzie ca-n jungla, poluare mica. LALESTI: UN RAI DE TE CRUCESTI !
  A, era sa uit: avetzi ocazia sa-l vedetzi in carne si oase pe cel mai temut jurnalist din Romania, omul al carui nume nu poate fi pronuntzat de presa, nici macar pentru a-l critica sau ridiculiza, pre numele lui Doran-si-nu-mai-stiu-cum…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *