Instagram. Pe cine urmăriți voi?

Follow @cristiansutu
.
Recunosc: sunt fan instagram. Folosesc mult mai mult această aplicație decît vorbesc la telefonul cu care fac fotografiile pentru instagram. Am urcat pînă acum 1129 de imagini, urmăresc 231 de persoane și alți 471 mă urmăresc pe mine. Deocamdată. Am cîțiva favoriți: @konstruktivist, spre exemplu, e absolut genial; @themoise e fantastic cu fotografiile lui alb/negru; @lanuldesecara, @petreanu, @pappillonphoto, @chrisconnolly, @dvl, @pitrek, @felipov, @koci, @lorialexe, @ilein @theo_alexe @absolutelyfabulousteam, @ursdacul și mulți alții.

Amicul Costin a făcut pe refresh.ro o invitație pentru top 5 fotografii personale urcate pe instagram, iar The Huffington Post ne sugerează 19 persoane de urmărit.

Contul meu de instagram este @cristiansutu, iar dintre toate fotografiile mele acestea au primit cele mai multe like-uri:


Follow @cristiansutu

7 Comments
 • Giolly
  August 16, 2012

  Sunt facute cu un aparat foto si urcate pe instagram sau direct cu telefonul prin app instagram?

 • Cristian Șuțu
  August 16, 2012

  sunt facute cu iPhone 4 si editate cu diverse aplicatii

 • Taraboste
  August 16, 2012

  La mai multi urmaritori. Bravo.

 • Petru
  August 17, 2012

  Ma uimeste rezolutia unor poze facute, totusi, cu un telefon !

 • Cristian Șuțu
  August 17, 2012

  care?

 • Victor
  August 19, 2012

  Incearca Christoffer Collin respectiv @wisslaren.

 • tony criste
  August 29, 2012

  nu va urmaresc pe Insta… , nu am facebook desi intru de pe ID-ul mamei, nu fac multe chestii, dar sunt bucuros din cale afara ca am reusit sa fac poza asta cu vulpea. Este cat se poate de naturala, daca va grabiti o sa gasiti vulpea in acelasi loc, in aceeasi pozitie. Dar iute, pana nu dau ploile. va trimit link-ul cu pricina. Am pus-o si pe Google Earth, dar mi s-a refuzat publicarea, n-am inteles exact de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *