Live blogging TFB3. Ziua 5. Iar e bine.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Neola și Anagrama.

  • Astazi ninge. Cu cei mai mici fulgi posibili. Vizibilitate redusă, prin urmare condiții nu tocmai foarte bune pentru fotografie. Spre dosebire de ieri, cînd a fost ziua ideală pentru foto. Iată!

DSC_8229

TFB3 -1

TFB3-2

TFB3 - 3

TFB3 - 4

TFB3 - 5
DSC_8529

TFB3 - 6

cosmint

DSC_8250

• În 15 minute mă voi urca în limuzina Opel împreună cu Toma Nicolau și Cosmin Tudoran și ne vom îndrepta către grețar, la ski.

• Ce să vă zic, a nins de ne-a rupt ochelarii. Nici ghețarul nu mai suporta atîta zăpadă. Iar frigul, ah, cum era la 3200 m altitudine… Făcusem țurțuri în bărbi. Evident, nu se puteau face fotografii. Am riscat totuși cu iPhone-ul și am reușit să-i fac un portret lui Tudoran în telecabină.

cosmintudoran

• Autoritățile locale din Zell am See au dat în seara asta o petrecere în cinstea bloggerilor din #komandament. A fost un fel de Sarbatorile Zapezii, cu focuri de artificii.

va urma

2 Comments
 • Dan Doran
  January 17, 2013

  Vii cu o stire banala: ninge, desi e iarna. Spune-mi ca au cazut fulgi de ciocolata, ca ai ajuns presedinte al Austriei, sau ca v-au ciordit conatzionalii vreo roata de la opele… Astea-s STIRI !

 • Monica
  January 17, 2013

  suna si arata a iarna de poveste. asta poate fiindca este vorba de o iarna austriaca si nu romanaeasca, o iarna in care isi vede si isi face treaba lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *