Vă mulţumesc!

 • update/ Portretele pot fi admirate de mîine, 1 martie, la restaurantul lui Copolovici Kopel’s (Sirenelor 87).

Aseară am avut emoţii. Mă aşteptam, de altfel, să am. În fond, cu excepţia unor picturi pe sticlă expuse la şcoala generală pe holuri şi în laboratorul de… fizică (cu una din acele “opere” am luat pe cînd aveam vreo 12-13 ani locul doi pe ţară la nu-mai-ştiu ce concurs naţional de pictură pe sticlă), n-am mai vernisat niciodată, nimic.

Alături de aproape 100 de prieteni am vorbit aseară despre campania publică de fotografie – Portret de femeie – pe care am gîndit-o alături de Radu Bădoiu în urmă cu un an şi care – iată! – a ajuns deja la a doua ediţie (începe joi, mai exact). Vlad Petreanu, care e un jurnalist de foarte bună calitate şi care, în mod natural, ştie bine ce înseamnă imaginea, m-a lăsat puţin perplex cu o cuvîntare stop respiratorie (ah, ce-mi place expresia asta) despre portretul de femeie. Mi-am dat seama, ascultîndu-l, că eu şi cu Radu, dincolo de multele noastre greşeli şi păcate, am făcut un lucru bun.

De joi încolo, lucrul ăsta bun se va putea întîmpla din nou.

vernisaj

Mulţumirile merg către Violeta şi Geo de la Nikon, către Ana de la Pepsi, către Ioana de la Stella Artois, către toţi prietenii mei care au fost aseară la Clubul Diplomatic, respectiv către toţi cei care n-au putut ajunge, deşi ştiu că şi-ar fi dorit să fie acolo.

2 Comments
 • another_cherry
  February 29, 2012

  si noi iti multumim

 • Thea
  March 1, 2012

  Arata super tablourile, imaginile o sa fie disponibile pentru download ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *