Hai cu noi în TFB5!

Hai să recapitulăm puțin conceptul de TFB! Pentru că dacă vrei să mergi cu noi în Austria, pentru opt zile – căci asta ne pregătim să facem – trebuie să știi foarte bine ce înseamnă TFB. Aparent, TFB înseamnă Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri. În fapt, TFB e o stare. Impoderabilă. Aproape inexplicabilă. Și irepetabilă.  În primul rînd, pentru că, spre deosebire de oricare alte tabere foto, în TFB nu plătești ca să înveți să faci fotografii bune. Ba chiar te-ai putea întoarce cu niște premii acasă. Ariel vă poate confirma. Și Alex Damian. Și mulți ații. În al doilea rînd, pentru că mergem de fiecare dată în locuri minunate. Și în al treilea rînd pentru că împreună, cei care mergem în TFB, suntem mult mai mult decît luați separat.

Dacă ești blogger și vrei să mergi cu noi în TFB5, trebuie înainte de orice să faci dovada faptului că ai un blog și un cont de instagram. Cea mai simplă modalitate de a face această dovadă e să faci o postare pe blog, folosind una sau mai multe fotografii instagram pe care le vei face de azi și pînă marți seara, arătîndu-ne că ai înțeles care este spiritul TFB.

Pune la finalul postării tale textul de mai jos și trimite linkul pe adresa vreau@fotounion.ro pînă marți, 18 iunie 2013. Dacă ești fericitul cîștigător al unui loc în TFB5, vei afla miercuri, 19 iunie. Pe 23 iunie, la 7.00 dimineața, plecăm spre Austria. Unde în Austria? Asta e o surpriză foarte plăcută despre care o să vă spunem în curînd pe fotounion.ro/blog.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a cincea, este un eveniment organizat de Foto Union și Austria.info

tfb5

1 Comment
  • cetateanul turmentat
    June 19, 2013

    Ar fi fost fain, maestre, dar e cam din scurt…asteptam urmatoarele tfb-uri! :)
    Viel Spass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *