Politicianul atomic

Nu sunt din Iaşi, dar dacă aş fi, mi-ar fi frică. Aş vinde tot şi aş fugi la ţară. Sau aiurea. Să vă explic de ce. E un nene care insistă să candideze la Primăria Iaşi în alegerile de anul viitor. Se pare că are ceva şanse. Numele lui este Tudor Ciuhodaru. Poate că-l ştiţi, poate că nu. În caz că nu-l ştiţi, vă spun, zoso e mic copil. Priviţi aici cîte declaraţii politice poate depune omul ăsta într-o singură şedinţă. Uite, spre exemplu, pentru  şedinţa Camerei Deputaţilor din 24 septembrie, omul a scris nu mai puţin 21 de texte, iar la cea din 6 septembrie – 22 de texte. (Balzac, dă-ţi două palme!) Temele de reflecţie parlamentară sunt de larg interes patologic: viaţa în spitale, suicidul, etnobotabicele, dragostea şi ura.

Ciuhodaru vrea să fie primar acum. A demisionat recent din Partidul Conservator şi s-a înscris în UNPR pentru a putea candida la Primăria Iaşi. Mi-e frică. Mi-e frică la gîndul că aş putea trece într-o zi prin Iaşi, iar Ciuhodaru o să ţopăie în jurul meu şi o să arunce cu artificii, baloane sau confetti şi-o să-mi recite din trompetă poezii de Eminescu apdatate de colegii lui de la Socola.

express-press.ro (2)

sursa foto: www.express-press.ro

4 Comments
 • d
  October 3, 2011

  Deci problema ta domnule Sutu care e?! Ca are multe initiative sau ca a demisionat din USL?

 • iesean
  October 4, 2011

  Nu are nici o sansa, stati linistiti. E un panglicar cu gura mare, daca ia 10% in alegeri va fi un mare succes.

 • Vlad Sepet
  October 5, 2011

  Lol, asta e Gabi Oprea 2. Dupa ce partidul PDL/UNPR urla sus si tare ca a furat omul la decontul orelor la spitalul la care lucreaza, acum il primesc si il fac primar. Tehnici bashescuboc – santas, presiune, discreditare, imbratisare. Eu sunt dezamagit, intr-o perioada chiar parea un om decent. Se pare ca pentru unii nu este mai important sa scapam tara de cancerul PDL ci sa punem mana pe o primarie.

 • Stefan
  August 11, 2015

  În ciuda profeţiilor pe care le-aţi emis doctorul Ciuhodaru a obţinut 20% la locale, adică vreo 20000 de voturi candidând independent. Cât nu va obţine niciun politician din Iaşi niciodată în această viaţă. Oamenii îl apreciază. Aşa că a obtinut singur, fără niciun USL, şi al doilea mandat de deputat. Pentru cei ca voi toţi struguriisunt acri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *