Să-i dăm lui Boc şansa de a vorbi

Nenea Boc e nevorbit. Îl ştim: de felul lui e guraliv, dar acum probabil că se plictiseşte. Ar vrea să apară la tv, dar televiziunile astea de moguli au uşile închise. De fapt, Boc şi-a închis singur uşile atunci cînd – dacă e adevărat ce-am auzit – ar fi interzis membrilor Cabinetului său să mai apară în emisiuni la Realitatea TV şi Antena 3. Fază cam nasoală, dacă îmi este permisă o părere. În fine, ideea e că nenea Boc e nevorbit. Şi din această stare i-a dictat Ştefaniei Ferencz următoarea scrisoare către directorul TVR:

Având în vedere necesitatea informării cetăţenilor de către Primul Ministru al României, domnul Emil Boc, cu privire la măsurile pe care Guvernul României s-a angajat să le ia în această perioadă solicităm acordarea unui spaţiu de 30 de minute în fiecare miercuri, după ora 20.00. Solicitarea noastră este întemeiată pe articolul 9 din Legea 41/1994, republicată, potrivit căruia căruia “Serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune sunt obligate să transmită, cu prioritate şi în mod gratuit, comunicatele sau mesajele de interes public primite de la Parlament, Preşedintele României, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării sau de la Guvern”

Vă daţi seama de absurdul situaţiei? Cum ar fi dacă fiecare ministru sau fiecare parlamentar ar face solicitări asemănătoare? Ziua nu are decît 24 de ore, nenea Boc! De aceea, eu îţi propun aşa: dacă aveţi ceva de comunicat, deschide un blog. Sau vorbeşte cu zoso să elimine parola de la site-ul matale. El ştie cum. Pînă atunci, uite, eu fac un gest de omenie şi anunţ că pot să dau spaţiu nelimitat aici, în Palatul Şuţu, pentru toate mesajele de interes public ale guvernului. Aştept.

8 Comments
 • nimeni
  March 30, 2010

  n-ar vrea să spună domnul boc de câte (n) ori a fost invitat din decembrie 2009? şi el şi piticii săi din cabinet. şi pe urmă să facă un caca mic în Piaţa Victoriei, să ia o furculiţă şi un cuţitaş şi să se apuce de mâncat. altfel, dacă se întâmplă să ne intersectăm şi să-mi menţin starea de nervi actuală, s-ar putea să comit acte reprobabile. dacă tot vrea să fie victimă, va fi.

 • WickerMan
  March 30, 2010

  ar trebui sa se instituie si un premiu, cine rezista mai mult de 5 minute sa-l asculte pe boc, sa primeasca un DVD, cu continut adult eventual

 • monica hanganu
  March 30, 2010

  da ce , nu-i mai place OTV-ul?…se mulau perfect unii cu altii , aceeasi mentalitate, aceeasi nesimtire, aceeasi perfidie, acelasi nivel de prostie …
  eu , drept sa-ti spun, daca as fi un jurnalist sau un moderator de programe tv n-as putea sa suport sa-i ascult ineptiile , ar primi de la mine mai multe palme decat intrebari ….nu sunt violenta si nici artagoasa de felul meu ,rar se intampla ca o persoana sa-mi devina antipatica , dar el ma scoate din sarite cu aerul ala de salvator al poporului … cine ne-a blestemat ?

 • Oana Portase
  March 30, 2010

  Ah, la naiba! Dar să “solicite” şi ştiri numai şi numai despre prezident şi pitic. Iar seara să se înrerupă programul. Poate facem economie dacă se taie apa şi curentul. Hai şi cu mâncarea să revenim la raţie.

 • Ciprian
  March 31, 2010

  Fir-ar sa fie. Sa-i dea, dar dupa ora 23 si nu pe TVR 1 ci pe TVR Info. Emisiunea sa fie moderata de Miki F1 Alexandrescu.

 • H
  March 31, 2010

  Sărac zoso, el ce treabă are?

 • laurentiu
  March 31, 2010

  cu alte cuvinte, primul ministru vrea sa spuna ca se uita cineva la el miercurea la ora aia tocmai cand e corinca carcotasilor??? mai bine isi alegea alta zi, dar nici macar de asa ceva nu au inspiratie :)

 • Silvy
  March 31, 2010

  Păi,ce? Numa’ Obama-i şmecher? Ia stai să vezi la ăsta micu’! =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *