A intrat dihonia în ei

Victor Ponta (PSD) a reuşit astăzi să fie aplaudat la scenă deschisă de parlamentarii PDL. Cu un discurs de circa o oră. El şi socrul său, Ilie Sârbu, au participat la şedinţa Parlamentului în care a fost validat noul Guvern Ungureanu. Liberalii au urmărit discursul lui Ponta de la tv. Fiind în sală, vă pot spune că discursul lui Ponta a fost halucinant. Nici Elena Udrea n-ar fi vorbit atît de frumos despre noul Executiv. La final, cînd Ponta s-a dus în bancă, un sms nervos îl aştepta pe telefon (vezi foto jos). Nu ştiu sigur, dar e foarte posibil să fi fost de la Crin Antonescu. Despre care am auzit că a făcut spume în timpul discursului ţinut de Ponta. Motiv pentru care şi-a chemat colegii liberali în şedinţă. Să se dezică. Şi să se gîndească la viitorul comun al liberalilor şi pesediştilor.

Vă spun, viitorul USL nu sună deloc bine. Pesediştii s-au cam săturat de liberali. Şi invers. Şi deja vorbesc urît unii de alţii. Vă relatez o mostră de atitutine pesedistă la adresa lui Crin Antonescu, auzită astăzi pe holurile Parlamentului: “Dă-l în plm de beţiv“.

ponta1

9 Comments
 • skorpion
  February 9, 2012

  dade-ai lovitura daca bateai cu zoomul pana acolo sa vezi ce scrie :)

 • Jerome
  February 9, 2012

  Cristi
  Faci niste fotografii superbe.
  Cu analiza politica…….

 • teodor
  February 9, 2012

  @skorpion:
  man-ca-tiai gra-ma-ti-ca

 • m
  February 9, 2012

  da, m-am saturat de aroganta liberalilor. da, m-am saturat de strategia lor isterica. da, m-am saturat de un crin perdant in 2009.

 • valentin
  February 9, 2012

  Vai, nu-mi vine sa cred ca-n USLA se vorbeste atat de mizerabil despre viitorul presedinte al Romaniei. Sutule, ce spui, nu-i asa ca Antenescu fi-va presedinte?

 • pesedist
  February 10, 2012

  si asa iata cum o sa castige alegerile pedeleii si ungurimea…. bravos natiune

 • pesedist
  February 10, 2012

  mai bine ar lasa ponta locul unui om cu experienta in politica, pt ca el e … cam pe langa…. pacat… dar mai are de invatat…

 • M
  March 12, 2012

  Si iata cum incepe mancatatoria!

 • A
  March 13, 2012

  PDL-ul nu stie cum sa faca ca sa-i denigreze USL-ul. Rusine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *