Noua conjugare a verbului “a fura”

Sunt tare curios dacă Victor Ponta va lua parte anul ăsta la deschiderea anului universitar. Ceva îmi spune că în ziua respectivă se vor regăsi în programul său alte activități, cum ar fi o vizită oficială undeva în afara țării. Dacă aș fi fost student astăzi aș fi pregătit o amplă acțiune de protest inteligent față de nesimțirea cu care instituțiile statului român îl apără pe premierul Victor Ponta de furt intelectual. Nu știu dacă mai există Liga Studenților, dar dacă da, atunci toate fondurile acestei asociații ar trebui să se ducă spre confecționarea de tricouri cu mesaje anti-plagiat. Universitatea București pare să nu renunțe la demersul de a oficializa plagiatul vădit comis de Victor Ponta, dar fără un mesaj puternic din partea tuturor studenților, la deschiderea anului universitar, șansele ca o mică dîră de rușine să apară pe obrazul gros al premierului Ponta sunt minime.

BeFunky_fur

4 Comments
 • nic
  September 13, 2012

  Chiar daca Liga studentilor exista, tu te intrebi daca da sau nu pentru ca nu ai auzit nimic despre ea. Nu a avut nici o reactie, la nimic, in ultima vreme. Adica nici o reactie la nici un fel de furt, intelectual sau nu, academic sau nu. Si tocmai d’aia nu o sa aiba nici o reactie la Ponta pentru ca ar fi trebuit sa reactioneze si la altii.

 • florin
  September 13, 2012

  Am impresia ca din liga studentilor , din varful ei, a aparut si banicioiu. Asa ca ce reactie sa astepti?

 • nexam
  September 13, 2012

  Sa-l infieram cu ura proletara. Pe 15 sept sa deschida europarlamentarul EBA anul scolar, sa dea exemplu unde se poate ajunge cu multa scoala .

 • Cristian Șuțu
  September 13, 2012

  @nexam > mi-e cunoscut numele tau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *