Ceva nu e bine

Departamentul de Nelămuriri, Nesimţiri şi Reclamaţii al Palatului Şuţu doreşte să vă supună atenţiei următoarele:

 1. Oricît de scump poate să fie un telefon cumpărat de la Vodafone, acesta se poate strica în numai o săptămână de zile. Ceea ce, logic, e perfect posibil, fiindcă – nu-i aşa? – încă nu a fost inventat lucrul fără de greşeală. Perfect ilogic este ca telefonul pe care l-ai cumpărat de la Vodafone (întîmplător, unul vîndut de ei ca fiind cel mai bun din oferta lor) să stea în service-ul lor un timp indefinit, ce bate înspre infinit, iar în timpul ăsta să-ţi curgă – cu nesimţire – plata abonamentului.
 2. Decizia Sălii Dalles de a nu accepta punerea în scenă a piesei de teatru “Blonda, chiorul şi piticul” este absolut corectă. Ce titlu e ăsta? Ar fi putut spune şi ei: Platinata, Hăhăitu şi Mutulică. Sau: Ea, El şi Ăla-care-ţine-de-şase. Sau: Bere, Whisky şi Prigat de piersicuţe. Şi piesa se juca.
 3. Oare vom afla vreodată cîţi bani au apucat să cheltuiască cei de la PDL -PSD-PNL pînă cînd Tăticul lor le-a transmis că referendumul de la Bucureşti e inutil? Nu ştiu dacă aţi observat, dar de ieri seară, de cînd Băsescu s-a exprimat pe tema asta, şi pînă la momentul în care vă scriu (deci în numai cîteva ore) reclamele alea cretine ale pedeliştilor cu Baconschi care susţine Legea Capitalei au dispărut subit din peisajul online.
4 Comments
 • Ramona
  May 20, 2011

  Buna ziua,

  Va intereseaza un schimb de link cu http://forumtigaraelectronica.wordpress.com?
  Are un page ranking 2 si peste 1500 de vizitatori pe zi. Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati pe: ramona@iagency.ro.

 • lecampeur
  May 20, 2011

  Piesa respectiva este o susanea care pentru a avea succes trebuie sa atraga atentia prin ceva si atunci s-au gandit sa puna un titlu pentru melteni si pentru ca tot nu a avut succes au zis ca nu ar strica un mic scandal pe la tv pentru mediatizare gratis. Nu e o piesa de Moliere si nici actorii din ea nu sunt niste Beligani…practic e o manea tetrala si deci are si un titlu in concordanta.

 • Cristian Șuțu
  May 20, 2011

  @ramona > NU

 • Olga Cepoiu
  May 20, 2011

  Al ca-te-lea :) “om in … stat” este Udrea?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *