Poți să #sarilapoză (P)

Ca unul care, pentru fotografie, folosește mai mult smartphone-ul decît camera foto profesională vă pot spune că – mai nou – nu aveți de ce să vă faceți griji pentru calitatea imaginilor foto obținute cu telefonul. Am testat în ultimele zile cele mai noi modele de la Samsung: Galaxy S6 și S6 Edge. Și concluzia principală ar fi că din punctul de vedere al fotografiei lucrurile stau biiiiine. Sunt tot felul de funcții noi adăugate acestor modele care, practic, îți reduc la minim șansa de a nu-ți fi apreciate fotografiile. V-aș vorbi despre diafragma de 1.9 (foarte luminoasă), despre modul autoportret și despre lentilele wide al camerei din față (selfiuri perfecte). Însă am să insist pe două funcții pe cît de simple, pe atît de importante ale noilor modele: Acces Rapid ș Moving Focus. Să le luăm pe rînd. Samsung Galaxy S6 este smartphone-ul cu cea mai rapidă deschidere a camerei foto dintre toate modelele: doar 0.97 secunde (față de 1,44 sec la iPhone 6). E simplu: apeși de 2 ori pe butonul Home și s-a deschis camera foto. Apoi este opțiunea “Urmărire AF”, care-ți permite să urmărești un subiect în mișcare. De ce este important asta? Pentru că acum poți să #sarilapoză. Ceea ce vă doresc și vouă.
Am să vă arăt mai jos ce înseamnă să #sarilapoză cu noile modele de la Samsung. În partea stîngă aveți cîteva fotografii făcute acum două zile în campania Portret de Școlar – Foto Union, imagini realizate cu o cameră profesională de la Canon. Sunt portrete clasice din categoria “stai la poză”. În partea dreaptă puteți vedea însă cum fotografiile prind viață cu noile modele de la Samsung Galaxy S6 și S6 Edge. Puteți încerca acum și voi asta. Ce-ați zice dacă ați încerca să refaceți fotografiile voastre clasice, într-un mod dinamic? Mie mi se pare o idee foarte bună. Motiv pentru care am să urmăresc pe Facebook și Instagram hashtag-ul #sarilapoză.
Apropo, știați că Vodafone a lansat o ofertă specială pentru cele două modele Samsung Galasy S6, respectiv Samsung Galaxy S6 Edge? Click pe linkuri. Și #sarilapoză!

FotoUnion-1711edge2
edge1FotoUnion-1159
FotoUnion-1684edge4
FotoUnion-1785edge3
FotoUnion-1493edge6

3 Comments
 • Adriana
  September 18, 2015

  Super poze, nu m-as fi asteptat! :)

 • Victorita
  September 24, 2015

  Sincer ma asteptam sa fie ceva mai blurate, insa arata foarte bine!

 • Cristian
  October 12, 2015

  Arata chiar foarte bine pozele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *