Colorata, mîine nu mai e gata…

Vă amintiţi vremurile în care tot românu’ se înghesuia – fie la mare, fie la munte sau pe unde se mai nimerea – să facă o poză cu preşedintele-magot? Ei bine, avînd în vedere recentele măsuri anti-criză, dar şi anunţul preşedintelui Traian Băsescu cum că nu va participa la Finala Ligii Campionilor la handbal feminin (ghici care e motivul!), considerăm că e vremea pentru un nou concurs:

 • Trimite pe adresa Palatului o fotografie de amator alături de preşedintele Traian Băsescu şi vei cîştiga un tricou marca sutu.ro
 • Condiţii de participare:
 • ♣ fotografia să fie realizată în perioada 11 mai 2010 – Sfîrşitul Lumii
 • ♣ în fotografie să se regăsească cel puţin un salariat bugetar, un pensionar sau o mamă aflată în concediu post-natal (excepţie fac miniştrii, parlamentarii, procurorii DNA, guvernatorul BNR, ofiţerii SRI, SPP sau SIE, respectiv angajaţii Administraţiei Prezidenţiale, care, deşi sunt salariaţi bugetari, se pot fotografia adesea în preajma Magotului)
 • ♣ nu se iau în considerare fotografiile cu caracter ofensator sau violent; se acceptă doar imaginile în care unul sau ambele personaje din fotografie zîmbesc, fie şi fals.
12 Comments
 • Diana
  May 14, 2010

  Buna strategie, dar mi-e ca ai dat oamenilor o tema cam grea. Daca face bai de multime, vine sfarsitul lumii lui. S-ar putea sa fie o gluma morbida, dar ai nostri (ca brazii din care se faceau candva tepe) n-ar avea niste treaba pe la Katyin, nu?

 • Cristian Șuțu
  May 14, 2010

  nu faceti poze la Katyin!

 • Stefan
  May 15, 2010

  Vai ce stil de fotografie ar trebui trimis… nu din nesimtirea mea, ci din nesimtirea celui care….. ma abtin

 • Jimmy Hoffa
  May 15, 2010

  mai bine iti aduc o poza cu 2 vulturi care fac dragoste(nu sex) , la o altitudine cuprinsa intre 10.000 si 10.250 de metri, deasupra atlanticului, intre orele 12 si 12.05, intr-o zi de joi cu luna plina…ce zici?! nu e mai simplu?

 • virgil
  May 15, 2010

  DE CE NU SUNT BANI ? CERINTE PT O LICITATIE IN GIURGIU ! MAI TREBUIA NUMELE CASTIGATORULUI !- Experienta :min 2 contracte finalizate pentru inchidere depozit urban de deseuri menajere în valoare cumulata de minim 10.000.000,00 lei fara T.V.A si minim 2 contracte finalizate pentru servicii de proiectare inchidere depozite urbane de deseuri menajere. – Experti cheie: 1 Manager de Proiect -minim 2 contracte de lucrari finalizate, ;1 Responsabil Tehnic cu Executia – autorizatie MDRL; experienta de Responsabil Tehnic cu Executia in minim 2 contracte ;1 Inginer pentru asigurarea calitatii – diploma de auditor , minim 2 proiecte finalizate, de complexitate similara;1 Inginer proiectant; experienta in minim 2 contracte de lucrari finalizate, dintre care cel putin unul pentru inchidere depozit urban de deseuri menajere; 1 inginer drumuri; experienta in minim 2 contracte de lucrari finalizate. – Dotarile specifice: Excavatoare- 4 buc; miniexcavator pentru spatii inguste-1 buc. ;Cilindru compactor min 10 tone-2 buc.;Incarcator frontal-2 buc;Echipament forare verticala-1 buc.;Autogreder-1 buc.;Buldozer-3 buc.;Autobetoniere-1buc.;Autobasculante-10 buc.;Autoutilitare-2 buc.;Echipamente de ridicare pentru montaj-minim 500 kg-2 buc;Echipamente pentru sudarea materialelor geosintetice-2 buc;…SI PATRONUL SA AIBA 18cm,ochi verzi…

 • ipo
  May 15, 2010

  hai ca ai devenit penibil.

 • presacaopra(v)da
  May 15, 2010

  Zdreanţă
  Aţi văzut cumva o zdreanţă
  Lihnită după creanţă?
  E-un câine ce l-a dresat:
  „Gospodin”, de la Palat…

 • costel
  May 16, 2010

  cristi, tu l-ai sustinut in campania electorala… tu sa ne scapi de el. P.S. Celalalt ar fi fost izolat la cotroceni (stim bine cu totii, ca ar fi stat cuminte), iar noi am fi avut parte de un premier care putea vorbi aceesi limba cu Angela Merkel! Nici macar asta n-a contat? Intreb!

 • Adrian Popescu
  May 16, 2010

  Redati Romania Romanilor! Demisia domnule marinar!
  Ipocrizia, stirle negative, frica si teama, nonvalorile si manelizarea se promoveaza la TV si in mass media. Stiu asta se cere pentru ca acesta este gradul de cultura si inteligenta a 80% din populatia tarii. Oare nu ne-am nascut in locul potrivit?

 • andreea
  May 16, 2010

  Eu sunt bugetar si mi-as face poza, dar sunt departe de Bucuresti. Chiar nu realizati ca suntem pe marginea prapastiei? Am cautat pe net sa vad cate luni/ani(!!!) de concediu postnatal se dau in alte tari din Europa. Si uitati ce am aflat:
  Tara `si procentul de salar ce se da in concediul postnatal
  Spain 16 weeks 100%
  Elvetia 16 weeks (100%)
  Poland 16–18 weeks 100%
  Netherlands 16 weeks 100%
  Luxembourg 16 weeks 100%
  Malta 16 weeks 100%
  Denmark 52 weeks.
  Bulgaria 1 year 100%; 2nd year at min salary
  Austria 16 weeks 100%
  Romania 108 weeks (85%)
  Deci doar statul Roman este nas si la nunti si la botez. Suntem o tara de asistati social.

 • richard
  May 16, 2010

  @Andreea. Da, vreo 5 milioane cu drept de vot. Meandrele concretului si Prosty sint ancrasati acum in cotidian…In cotidianul ala cu multe turnuletze, manele si masini fara numar. In tara numita Manelistan. Hai, Sutule, edit me.

 • celine
  May 17, 2010

  am zâmbit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *