Mutulică loveşte din nou

Rîdeam ieri de Ponta că seamănă tot mai tare cu Frankfurt. Dar am citit azi dimimeaţă textul Lilianei Ruse de la Gândul despre şedinţa pedeliştilor scoşi la tablă de Băsescu. E acolo un detaliu absolut genial, care dă seama în mod perfect despre cine conduce de fapt PDL. Scrie aşa Liliana Ruse: Premierul Emil Boc nu a scos niciun cuvânt pe parcursul celor două ore cât a durat întâlnirea preşedintelui cu grupurile parlamentare.

Voi vă daţi seama? Să vină Băsescu şi să dea de toţi pereţii cu tine şi tu nu scoţi tu nici un cuvînt?

Mutulică, ia explică-ne dacă nu ţi s-a părut ciudat că la finalul şedinţei ai venit tu să dai declaraţii presei?  Şi încă ceva. Ce-a zis mămica ta? Era bucurosă că te-a văzut din nou la televizor?

7 Comments
 • bogdan
  February 1, 2011

  Basescu seamana cu un dictator in clipa asta!

 • alinutza
  February 1, 2011

  In acele doua ore, boc gandea … Gandea la strategii de modernizare a statului . A statului in picioare ma refer, ca doar nu va gandeati ca la cel in fund …

 • bogdan
  February 1, 2011

  din păcate, băsescu nu seamănă, el chiar este.

 • sandman
  February 1, 2011

  Mutulica era atent la tezele tovarasului Zeus, a luat notite si a inmagazinat informatie. Apoi a iesit in fata presei si a dat…oralul. :D

 • Dan Andrei
  February 1, 2011

  base’ seamana dar nu rasare.

 • Dan Andrei
  February 1, 2011

  Asociatia boc-gandire este un nonsens. Adevarat este numai “cioc, BOC, treci la loc/Esti un mare dobitoc”.

 • Rosu
  February 1, 2011

  Ce fain e asa, va dati dreptate singuri, sunteti cool… :)
  Fain, domnule si “cool”. Si ce daca, domnule Sutu? Va intreb asa, retoric… Si ce daca? Ar fi cateva lucruri de zis, dar stilul dumneavoastra nu admite nuante si fineturi, ci doar tuse groase… Vi s-a mai atras atentia chiar prieteneste ca nu “prindeti” nuantele si ca va aruncati inainte… Americanii zic acestei iubiri de scurtime “jumping to conclusions”.

  In ce situatie va puneti plasand aceasta postare la rubrica ” academia de cretini” nu cred ca e cazul sa remarc… Conform definitiei din DEX “cretin” inseamna altceva decat “exagerat de rezervat” sau ” foarte rezervat”… Pana si calificativul “mutulica” nu presupune vreun grad de retard psihic.

  Cred ca “lupta” ce o purtati se contamineaza serios de microbi mogulizoristi… Un dram de respect pentru noi, ca cititori si pentru dumneavoastra insusi nu ar strica.
  Va salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *