Cum îi strică o tută weekend-ul Elenei

Iubitorii skiului din judeţul Neamţ trebuie să afle că anul acesta n-o mai pot savura pe Elena Udrea. O tipă neatentă, ca să nu zic altfel, de la Inspectoratul Judeţean Neamţ a făcut scăpată din poşetă această adresă, fapt care a dus la o gravă criză de isterie locală cu ecouri la nivel naţional. Despre ce e vorba?  Elena Udrea ar fi trebuit să zburde peste 3 zile pe pîrtia de ski Cozla din Piatra-Neamţ. Şi în buna tradiţie pedelisto-moldovenească (vă amintiţi cum a scris Flutur cu oi pe dealuri salutul de bun-venit pentru Traian Băsescu), elevii din localitate erau obligaţi să vină cu sîngele lor proaspăt în întîmpinarea Crăiesei de la Bucureşti. Ei bine, neatenţia tipei de la Inspectorat a făcut ca Elena Udrea să-şi anuleze vizita. Şi, după cum aflăm de la colega Maria Alifantis, se pare că s-au dus dracului şi premiile în dulciuri şi diplome portocalii pe care urma să le dea primarul Pinalti.

Shit!

8 Comments
 • adrian
  February 1, 2011

  Mai cu oile mai cu dalea dalea o bagare in seama pentru LEANA . Tu ai fost clonat sau ai fost inlocuit cu o clona???????????????

 • Emma
  February 1, 2011

  @ Cristi Sutu
  Nu se vede textul pe scribd.

 • Kilroy
  February 1, 2011

  Sa vina cu parintii tunsi la scoala, sa se invete minte ;-)

 • alinutza
  February 2, 2011

  Las ca o sa-i scoata pe elevii din Vulcan la “scris” pe zapada : I love(ste) EU!

 • ericson
  February 2, 2011

  Uau, au inceput defectiunile si scurgerile de informatii in sistem! Tradare, Leano, sa stii ca si-a bagat Felix coada! :)

 • Rosu
  February 2, 2011

  Domnule, adresa nu pomeneste decat de chestiuni care au loc in toata tara in aceste zile. La sfarsitul sapatamanii trecute am fost la Muntele Mic, judetul lui Frunzaverde, cu sotia, la zapada si aer curat…. Sa inteleg ca multimea de copii de pe Muntele Mic era organizata de Frunzaverde ca sa ma primeasca pe mine…
  De ce tineti neaparat sa deveniti chibit? Adresa respectiva cheama la activitati sportive un numar de elevi cu profesorii de educatie fizica. E adevarat ca tonul folosit este unul ce aminteste de pecerism, dar legatura intre eveniment si Elena Udrea o faceti dumneavoastra, intr-un mod care tine mai mult de wishfull thinking decat de gandirea bazata pe fapte si dovezi…

 • Dan Andrei
  February 2, 2011

  @Rosu Tovarase pedelist, ai primit ordin sa postezi pe acest site ? Cum te cheama in realitate ? Lasa-ne! Lasa-ne! Lasa-ne!

 • Rosu
  February 3, 2011

  @Dan Andrei: Domnule, eu nu sunt membru de pedele si nici sustinator descreierat si “fidel” al vreunui partid. Eu sunt doar partizan al dreptatii si al decentei. Si chiar asa ma numesc, domnule, ROSU. Este numele meu de la nastere pana azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *