Partidul Vizitatorilor Unici

Vă rog eu frumos, să-i ia cineva lui Mihail Neamţu punga cu pufuleţi din faţă! Că, săracul, o mănîncă pe toată… Şi cînd se întîmplă asta, tocilarul spune prostii. Cred că e ceva chimic, nu-mi explic.

Iată, de pildă, ce năstruşnicii a emis azi Mihăiţă!

Liderul Mişcării ‘Noua Republică’, Mihai Neamţu, a declarat vineri cu prilejul unei dezbateri, că va demara de la 1 decembrie campania naţională de strângere de semnături pentru constituirea acestei formaţiuni ca partid politic.  Liderul mişcării şi-a manifestat speranţa lansării ca partid în data de 25 martie 2012 în cadrul unui congres naţional. ‘În mai puţin de cinci săptămâni avem deja 20 de filiale. Avem peste 50.000 de vizitatori online ai platformei şi câteva mii de membri. Vârsta medie este situată între 30 şi 40 de ani’, a declarat Mihai Neamţu. (sursa: Agerpres)

Şi acum să vă explic cum e treaba cu pufuleţii. Ăia 50.000 de vizitatori sunt adunaţi în circa două luni de cînd există platforma. Asta înseamnă circa 25.000 pe lună. Unici ar fi, să zicem, vreo 10.000. Deşi e mult. Dacă-i scădem pe cei care au ajuns pe platforma lor după ce am scris eu, ar rămîne probabil vreo 5000. Din ăştia 5000, dacă-i scădem pe curioşii de la PDL şi de la PSD, care au tras şi ei cu ochiul să găsească o idee bună pentru propaganda proprie, doar vreo maxim 2000 ar rămîne în categoria celor care ar putea fi cu adevărat interesaţi. Iar convinşi, în cel mai bun caz, vreo 200.

Cu 200 de inşi e greu să faci un partid…

8 Comments
 • BM
  November 18, 2011

  GLUMA ASTA LUI VLADIMIR TISMANEANU NU PRINDE PARLAMENTUL DACA VOR CANDIDA LA ALEGERILE PARLAMENTARE

 • acuvio
  November 18, 2011

  V-aş fi lăsat un link cu o imagine despre lansarea platformei “Noua Republică”, dar nu vreau să abuzez, abia am lăsat unul la postul “Ăştia nu-s capabili nici să se excludă unii pe alţii” :)

 • aga
  November 18, 2011

  acu’ sa nu zic vorba mare, insa pe vremurile bune se facea partid cu 251 de semnaturi… ceea ce este insa intr-un mare fel este cum au reusit sa aiba filiale inainte de a se constitui ca partid. asta daca filiala nu inseamna blog in limbaj 2.0

 • Gabriel Preda
  November 18, 2011

  Domnul Neamtu vrea sa arda etapele prea repede.

 • Mircea Hamza
  November 18, 2011

  Eu stiu cine i-ar putea ajuta. Are si bani, căcălău, măria-ta, are si trecere la Inalta Poartă. Trebuie doar convinsa, daca nu poate fi invinsa: zeita-portocalie.

 • kilroy
  November 18, 2011

  Demareaza campania la 1 decembrie 2011 si o termina cand? Peste 20 de ani, precum Al. Dumas?

 • d
  November 18, 2011

  As semna pt paretidul asta mai repede dacat pentru eliminarea hingherilor de masini din Bucuresti. Daca terminatul ala de la PC a putut strange vreo 50.000 de semnaturi in sectorul 6 cred ca se pot strange pt partidul asta 100.000 de semnaturi in toata tara.

 • Niciodata nu sunt treaz, crapa USLA de necaz
  November 19, 2011

  Deci, a zis sefu la TV ca mai trebuie partide ca nu e destule partide deci la ce mai comentatii atata ? Egzecutarea !!! Filiale sa fie ca vine si menbriii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *