Contracandidatul lui Obama

În 2012 sunt programate să aibă loc cel puţin trei evenimente importante: alegeri locale şi parlamentare în România, alegeri prezidenţiale în SUA şi alegerea unui loc de veci, căci, potrivit calendarului mayaşilor, vine sfîrşitul lumii.
Eu votez, deocamdată, pentru videoclipul de mai jos şi aştept să văd care dintre republicani va cîştiga alegerile primare din SUA: Mitt Romney (1.185.000 de like-uri), Ron Paul (590.000 like-uri), Herman Cain (385.000 like-uri),Gingrich New (174.000 de like-uri),  Rick Perry (171.000 de like-uri). Cred că facebook ne face o sugestie despre viitorul contracandidat al lui Barack Obama.
.

2 Comments
  • ina bixade
    November 20, 2011

    Acu’ 4 ani l-am votat pe Mr. Obama. Cred ca tot pe el il voi vota la anul. Sau poate ma sfatuiesti tu pe cine sa votez:)

  • Sonia
    November 20, 2011

    Basescu se pregateste sa manipuleze electoratul cu eventualele decizii ale Uniunii Europene. Astfel, incearca sa rezolve dosarul Schengen in doua etape, martie si iunie 2012, si incetarea MCV-ului, in februarie si iunie 2012, ca sa le poata prezenta ca “succese” ale PDL-ului la alegerile “comasate” din noiembrie. Acesta este, de altfel si un motiv pentru care au fost comasate alegerile. Daca ar fi avut loc localele in vara, nu ar fi fost gata cu operatiunile de manipulare si rezultatele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *