Candidaţi dubioşi. Episodul 3

 1. Maria Stavrositu, care a trecut la PPDD după ce n-a mai găsit loc pe listele PDL (ARD), are o colecţie foarte ciudată de fotografii personale pe pagina ei de facebook.
 2. Marian Vanghelie se ocupă personal de campania pe online a iubitei lui, Oana Mizil. Priviţi!
 3. Candidatul PPDD Verginel Vacariu îşi poceşte singur numele în propriul clip electoral.
 4. Elena Udrea apelează şi ea la pedopolitică cu nişte prealegători din Roman cărora le oferă ceva cadouri electorale. Nu mai bine joacă ea fotbal cu nenea ăsta în tradiţionala geacă de piele a românului?
 5. Plasa e sufletul campaniei electorale. Dai o plasă şi cîştigi. N-ai plasă, iei plasă. Pe cît facem pariu că Gabi Firea va cîştiga alegerile la Ilfov?
3 Comments
 • Silviu
  November 17, 2012

  La Maria Stavrositu sunt poze in care a fost tagged. La cat de bine se pricep politicienii pe online, garantez ca nu stie cum sa-si dea untag si ca nici macar nu stie ca a fost taguita.

 • androidul cu sobolani
  November 18, 2012

  imi place serialu’ asta. e de toata groaza situatia. zicea cetepeu candva ca nu tre sa ne facem griji pentru situatiile “particulare”, deoarece o asa-zisa lege a “numerelor mari”, va regla lucrurile. la voi inca mai sunt de-astia ce ies in evidenta cu tot soiu de prostii, sunt haiosi si ne radem de ei, insa la mine in sat toti tac malc, sunt discreti si asta ma ingrijoreaza mai mult decat bufonii ailalti.

 • Dan Doran
  November 20, 2012

  Sa ma fi vazut pe mine duminica, cind au vizitat comuna catindatzii de la USL si ARD ! Cintecelul electoral cu parlamentarii are un succes urias ! Cind incep sa-l cint,tace toata suflarea, iar politicarzii si campaniarzii sughitza de frica !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *