Răspunsul Londrei pentru Troacă

Dacă aveaţi dubii cu privire la amplasarea României în spaţiul civilizaţiei universale, priviţi, vă rog, fotografia de mai jos. A fost făcută ieri, undeva lîngă London Eye, de o tînără pe nume Ralu, care locuieşte la Londra.  Afişul şi mesajul sunt, într-un fel, răspunsul poliţiei londoneze faţă de anunţul unui fost ministru al Internelor din România de a candida în alegerile din 9 decembrie pentru un loc de deputat în Parlamentul României. Este vorba de Cristian David (fost Troacă), dacă vă spune ceva numele. Dacă nu vă spune nimic, e bine să ştiţi totuşi că numitul David, responsabil într-o vreme cu soarta făurarilor de alba-neagră la Londra, candidează pentru colegiul Europa şi Asia. Adică şi la Londra. Acolo unde, desigur, Ralu nu cred că-l va vota pe Troacă. Dar pălmaşii de pe lîngă London Eye o vor face cu vîrf şi îndesat.

londra
foto: Ralu Hope. Londra, 15.11.2012

7 Comments
 • fish
  November 16, 2012

  +1
  adica sa mai aduca un ofiter in civil.

 • cristi radulescu
  November 16, 2012

  Exact acelasi afis la-m vazut eu in noiembrie pe Oxford Street, in fata la Selfridges :( SI daca te plimbi pe South Bank, pe langa London Eye sau Tower Bridge o sa vezi foarte multi romani cu alba-neagra. Doar pe perioada jocurilor au lipsit o vreme. Trist!

 • Dan
  November 16, 2012

  Afisul scris in limba noastra materna spune tot!

 • Iulian
  November 16, 2012

  “Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”, zise România către expați.

 • Cosmetice
  November 17, 2012

  Apropo de alba neagra.. am avut si eu un prieten care a jucat toti banii la niste bisnitari de-astia. Sunt atat de nenorociti si experimentati de te sperie. Romania e peste tot. This is mafia!

 • iustin
  November 17, 2012

  Sa mai zica cineva ca limba r(r)omana nu e limba de circulatie internationala!…

 • Dan Doran
  November 20, 2012

  Venitzi la revolutzia lui Doran, si va garantez ca in citziva ani vor aparea la noi asemenea afuise in italiana ! Sint satul de insi contemplativi si vaicaretzi: caut revolutzionari, oameni adevaratzi, sa le punem politicarzilor pielea pe batz si sa punem in aplicare un program bun si bine facut. Gasesc aici asa ceva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *