Cum lucrează UDMR pentru sporirea natalităţii la maghiari

Cred că v-am mai spus: ăştia de la UDMR sunt nişte băieţi deştepţi. Gîndiţi-vă doar că în ultimii 22 de ani, ei au fost la guvernare vreo 15 ani. Deşi nu au luat niciodată mai mult de 7% în alegeri. Astăzi, ei deţin un circa sfert din guvernul României, inclusiv vicepremierul şi secretariatul general.

Mai nou, ei şi-au pus în cap să sporească numărul de maghiari din România. Partidele româneşti încă nu s-au gîndit deloc la treaba asta, ba din contră, ele fac orice pot pentru ca natalitatea s-o ia la vale şi să ne trezim într-o nu foarte îndepărtată dimineaţă conduşi de un partid al căldărarilor aflat în alianţă cu cel al ursarilor.

Pînă atunci, însă, vă invit să luăm act de apariţia documentului programatic al UDMR – Parteneriat pentru viitorul maghiarimii. Documentul poate fi descărcat de aici, dacă vă interesează detalii. Eu l-am citit şi vă pot spune că, în ciuda aparenţelor naive, documentul ar trebui băgat pe gît, cu forţa, tuturor cretinilor de la PDL, PSD şi PNL. Care de 22 de ani n-au înţeles care e rostul lor în politică.

9 Comments
 • Scorpia
  December 18, 2011

  Nu stiam de existenta acestiu document si da,cred cu tarie ca ar trebui bagat pe gat PDL-ului su USL-ului pentru ca ei nu sunt in stare sa conceapa asa ceva.Mi-as dori sa se puna in aplicare la nivel national asemenea masuri nu doar pentru spurcatii de maghiari.

 • Nadia
  December 18, 2011

  Daca se inmultesc si astia,tiganii se inmultesc oricum,vom deveni miniritari in tara noastra.Oare nu trebuie sa tragem un semnal de alarma???

 • d
  December 18, 2011

  Pana una-alta Covasna e judetul cu cea mai mare pierdere demografica si cea mai mica natalitate din Romania…Poate cele 3 partide se vor bate asa de bine pe cei 7% incat vor avea fiecare sub pragul electoral si am scpat de belea

 • androidul cu sobolani
  December 19, 2011

  @Nadia
  tu oricum esti in minoritate.

 • androidul cu sobolani
  December 19, 2011

  sau majoritate, depinde cum o iei.

 • androidul cu sobolani
  December 19, 2011

  si inca un hint, Nadia: tu si Vasile Roaită!

 • d
  December 19, 2011

  Interesant e de analizat politica de sporire a populatiei romane prin acordarea de cetatenii basarabenilor, pe care o practica partidele romanesti.

 • Dan Doran
  December 23, 2011

  Noroc ca nu va am sub mina, ca v-as trage la picioare in cur, de v-ar lua dracu”. Sintetzi soiul ala rau de postaci prostanaci ,care in loc sa ofere solutzii viabile pentru o problema, dezbat steril problema, aratind cit e de complexa, si cit de inteligentzi sint ei ca o baga-n seama. Dati solutzii, nu va mai uitatzi dupa paiele din ochii altora! Ungurii au bagat in seama o problema, dar boii de valahi nu fac altceva decit sa se scarpine la rinza si sa critice boanghenii: ca de ce se ocupa de asa probleme ? Vai de capu’nostru !

 • muncitorultm
  January 8, 2012

  alo.politica se face in strada , nu pe bloguri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *