Ce a cîştigat azi Kelemen Hunor

kelemenhunor

Din punctul meu de vedere, UDMR este cea mai serioasă formaţiune politică din România. Priviţi un pic aici pînă unde poate să meargă seriozitatea unor politicieni care înţeleg că rostul lor pe lumea asta e să-i re-pre-zin-te pe oameni. Iar dacă lucrul ăsta e înţeles pînă la capăt, atunci, da, e absolut normal să afişezi toate datele de contact ale întregii echipe de conducere, inclusiv ale consilierilor. Vă rog să mă credeţi, UDMR e singurul partid care îşi prezintă cu o astfel de transparenţă întreaga structură de conducere. Prin comparaţie, iată ce uşă-n nas ne dau cei de la PSD: bezmeticul de Radu Moldovan, şeful relaţiei cu presa, îşi face public nu telefonul, nici măcar e-mailul, ci CV-ul, de parcă ar putea ajuta vreodată pe cineva să afle ce aptitudini şi competenţe tehnice are năucul. I-auzi, cică ştie să lucreze cu internet explorer

Mergeţi şi la PDL: trei numere de telefon fix şi un număr de fax. Atît. Nici un nume, nici un indiciu. “Alo, domnu’ Pedeleu e acasă?”. Ăştia de la PNL sunt măcar ceva mai haioşi: au pus pe pagina lor de contact o adresă de messenger.

Prin urmare, Kelemen Hunor a cîştigat azi o jucărie foarte bine unsă cu care va putea rămîne la guvernare şi în anii următori. A mai câştigat respectul celorlalte partide din România, cărora le-a explicat azi foarte clar că: 1. UDMR nu trădează şi, deci, nu va pleca de lîngă PDL atîta vreme cît PDL e la guvernare; 2. opoziţia ar face bine să mai aibă ceva răbdare că va veni şi vremea în care vor veni şi ei la putere.

Şi-ar mai fi ceva important ce a cîştigat azi Kelemen Hunor: salariul de preşedinte al UDMR. Care nu e tocmai neimportant: 5845 de lei pe lună. Vă întrebaţi de unde ştiu? De aici.

 • sursa foto: pagina de facebook a lui Kelemen Hunor
4 Comments
 • Cristina
  February 26, 2011

  Buna ziua!

  Va rugam din suflet sa ne ajutati in mediatizarea si promovarea cazului bebelusului Marian Teofan Grierosu, in varsta de 10 luni, bolnav de Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala, fiul unui preot din Iasi. Desi copiii nascuti cu leucemie au foarte putine sanse de supravietuire, acest bebelus a reusit sa supravietuiasca pana la aceasta varsta. Acum boala lui este in remisie, dar are nevoie de un transplant la o clinica din Italia, pentru ca exista un risc foarte mare ca boala sa revina, ceea ce ar fi extrem de periculos pentru un copil cu o varsta atat de frageda.
  Detalii despre bebelusul Marian Teofan puteti gasi pe blogul lui personal, http://www.bebemarian.wordpress.com sau pe site-ul Observator Antena1: http://observator.a1.ro/campanii-observator/Marian-copilul-bolnav-de-leucemie-are-nevoie-de-aj_31273.html

 • Daniel
  February 27, 2011

  Nu este chiar asa: la PSD mai exista informatii de contact aici: http://www.psd.ro/departamente.php si la PDL aici: http://www.pdl.org.ro/index.php?page=echipaPDL&pag=1&echipaShow=1&perPag=6&tel=&fax=&web=&eMail=. La PNL pare sa fie cum ati scris dumneavoastra.

 • Cristian Șuțu
  February 27, 2011

  @daniel> fa-mi si mie legatura la Victor Ponta. Sau la Adrian Nastase. Sau la Robert Negoita. Ia vezi, poti? Cit despre PDL, situatia e absolut jenanta: Emil Boc da acolo numarul de telefon al centralei de la guvern. 314.34.00. Am memorat cu multi ani in urma numarul asta al centralistei…

 • Diana
  February 27, 2011

  auzi, la ce ti-ar folosi numarul lui molodvan? lu ponta sau nastase, inteleg, dar moldovan?!…vrei sa comanzi o cafea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *