Două clipuri de campanie. Voi pe care l-ați alege?

UDMR a tradus și partea a doua a clipului lor de campanie. Nu e așa bun ca primul, însă luat prin comparație cu orice alt video electoral pe care eu l-am văzut în această campanie, se pare că doar candidații UDMR au ieșit din epoca de piatră.

Și comparația. Un video de la un pedo-candidat:

3 Comments
 • Dan Doran
  November 27, 2012

  Clipurile de la UDMR sint inteligente, dar nu vor aduce voturi, din pacate. Numarul idiotzilor care voteaza e mai mare decit al celor cu creier, iar pe idiotzi ii impresionezi cu povesti lacrimogene, nu cu chestii inteligente. Cu manele sau telenovele cu suferintza si final fericit. UDMR va pierde, si e pacat. Mai degraba omora pisica in direct, sau cerea sprijinul cetatzenilor de suflet, sa cumpere destui pesti pentru mitza !
  Dar acel ZENO nu candideaza, caci ar avea o multzime de voturi de la oamenii cu creier, si e pacat. Clipul satirizeaza campania electorala a celor dispusi sa ofere mita electorala si circ ieftin (pisica). E bun, eu as vota cu Zeno la orice ora, dar citzi “creierosi” ca mine sint in Romania ?

 • Dan Doran
  November 27, 2012

  Si al doilea clip e inteligent, desi cam…pedopolitic, dar politicardul nu se afiseaza alaturi de fetitza, si asta il scoate din cauza. Romania europeana de sase ani alaturi de o fetitza de sase ani: o alaturare fericita si rezonabila. Daca politicianul vorbea de fetitza, era vorba de un clip pedopolitic, dar asa…
  Inteligent realizat, dar cam discutabil, totusi !

 • d
  November 27, 2012

  Comparatia e fortata…se compara un clip pentru un partid cu un clip al unui candidat…probabil ca si bugetele sunt diferite. In alta ordine de idei clipul UDMR merge pe o idee, o platitudine general valabila ca “nu-i lasa sa te prosteasca”, in timp ce clipul ard-istului are un mesaj direct orientat care implica o chestiune reala, pragmatica. Sa nu picam totusi in admiratia exagerata a clipului udmr-ist. Ambele sunt de nota 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *