Prin Neamț, cu Elena Udrea

Din 1990 și pînă în 2008, Adrian Năstase a fost parlamentar de București. La ultimele alegeri, cînd nori negri de neîzbîndă pluteau deasupra Bucureștiului, el a candidat în Prahova. La fel și Traian Băsescu. Credeați că a fost parlamentar de Constanța sau de București? Nu. Doar deputat de Vaslui. Căci acolo i s-a găsit un coledziu în vremea în care partidul era condus de Petre Roman. La alegerile din toamna asta, Elena Udrea se pregătește de o candidatură la Neamț. Bucureștiul s-a ofilit și pentru ea. Au rămas în suspensie promisiunile cu spitalul din Drumul Taberei și casele pentru tineri. E vremea pentru unele noi în Regatul lui Pinalti. Vă spun di pi acum, Elena Udrea va cîștiga mandatul de parlamentar într-un colegiu din Neamț. Cu patru ani în urmă, Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti, a încercat s-o aducă acolo pentru o candidatură pe Mona Muscă, pe atunci recent deconspirată de colaborare cu Securitatea. Ar fi candidat și ar fi cîștigat dacă nu se opunea Elena Udrea, care a blocat candidatura Monei Muscă.
Vă amintiți campania Elenei Udrea de la București? Eu iubesc B! Va trebui înlocuit acum cu N, de la Neamț. Sau cu P, de la Pinalti.

gheorghe_stefan_si_elena_udrea

6 Comments
 • androidul cu sobolani
  September 18, 2012

  p de la… :)

 • vouchere
  September 18, 2012

  ma intreb oare cine naiba o sa o voteze in judetul neamt …

 • coco
  September 18, 2012

  @vouchere
  e cine, tot aia care l-au votat pe pinalti, adica multi.

 • Irissa
  September 18, 2012

  cum?… aud… ” o sa voteze cine trebuie” spun glasuri de copii.

 • alin
  September 18, 2012

  dar nu e nevoie sa o voteze cineva… va avea staff-ul ei grija sa iasa…
  tu de ce crezi ca este candidata pe neamt?

 • PISSI
  September 26, 2012

  Sa si-o ia Pinalti la el daca vrea, sper sa nu vina madam Udrea in zona Romanului. Intradevar, daca TREBUIE sa iasa ,o sa iasa, chiar fara voturile necesare si care sa-i ateste valoarea. Prost este ca daca va iesi, va fi in detrimentul altor persoane, care intradevar sunt cunoscute pentru ca au facut ceva pt. oameni, si care acum sunt dati la o parte prin diverse magarii politice .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *