(nu) suntem pielea pulii

Băsescu avea dreptate. Şi Oprişan are dreptate (la 00.12). Mesajul lor pentru noi trebuie ascultat cu atenţie. Şi băgat la cap. Nu ştiu ce mi-a venit acum cîteva zile, atunci cînd mi-am închipuit că pot convinge nişte politiceni cu blog să vină cu  mine şi să construim nişte case, joi, în Prahova, în cadrul acţiunii Big Build. Recunosc, am fost un dobitoc. Unul cu atât mai mare cu cât am luat de bun comentariul lăsat la mine pe blog de Andreea Paul Vass, consiliera premierului Boc, pe care o invitasem, alături de Adrian Năstase, Elena Udrea, Cristian Preda, Bleen, Mihail Neamţu şi Victor Ponta. “Sunt in miezul problemei. Confirm” – mi-a scris Vass. Voi ce înţelegeţi de aici? Că vine, nu? Ei bine, şi voi sunteţi nişte dobitoci. Andreea Paul Vass nu vine. În ultimele două zile am încercat să iau legătura cu ea ca să vorbim despre detaliile deplasării pe care o confirmase. Pula, vorba lui Oprişan. Sau muie, vorba lui Băsescu. Andreea Vass nu răspunde.

Evident, nici ceilalţi nu răspund. A, ba nu. Mi-a scris, politicos, Cristian Preda: Mulțumesc pentru propunere. Din păcate, nu sunt în țară.

Asta e.

Eu voi merge la Big Build.  Şi cu mine vor mai veni: Cristina Bazavan, Alex Tunaru, Miruna Siminel , Doru PanaitescuDavid Pripas, Carmen Albişteanu, Tina Florea, Andreea BurlacuOana Brătilă, Pandutzu, Ionuţ Bunescu, Ivo Bobal, Adi Zăbavă, ByubayAndrei Zdetovetchi, Bogdan Sandu, Bogdan Ciungara, Cezar Vasile, Alex Conu, Răzvan Baciu, Diana Stoleru, Răzvan Olaru, Andreea Vasile, Corina Anghel, Cristian ClitaLucian Ghindă, Lavinia Marica, Sebastian Morea, Daniel Vrăbioiu.

13 Comments
 • Piticu21
  October 5, 2011

  si eu cum puteam sa ma implic in asta? :(

 • Cristian Șuțu
  October 5, 2011

  piticu, daca vrei, te iau cu mine. maine dimineata e plecarea. ne intoarcem seara in bucuresti.

 • Vio
  October 5, 2011

  am crezut initial ca ai citat din B Chireac, dar m-am linistit…cat despre politicieni, astia si cand respira mint

 • kilroy
  October 5, 2011

  Daca venea mandra consiliera, puteati sa o folosit drept Ana a lui Manole.

 • Lilick
  October 5, 2011

  La Preda asa raspunde robotul. A mai fost invitat in multe parti si a raspuns identic. :)

 • Ovid
  October 5, 2011

  Apropo de asta, Hai aici: http://15octombrie.tumblr.com/ Ce parere ai?

 • Vlad Sepet
  October 6, 2011

  Sa construiesti o casa este un lucru sfant. Nu pata acest lucru cu udrea, vass etc. Sunt atatea persoane de bun simt care se pot implica intr-o asemenea actiune. BTW daca il convingi pe bocanila sa se prezinte pe un santier sa nu uiti sa anunti. Mwuhahahahahahaha

 • maxim
  October 6, 2011

  Si in afara de poze si articole pe blog o sa faceti ce ?

 • d
  October 6, 2011

  Ca le construiesti case unora inteleg, dar de ce trebuie sa te lauzi cu asta? crezi ca esti mai bun ca te-ai dus o zi si ai batut 2 cuie? ce vrei sa demonstrezi?!…ca tu esti bun si altii sunt rai?…Daca faci un lucru bun si te lauzi cu el nu il faci pt ca vrei ci pt a te lauda.

 • impricinatul
  October 6, 2011

  bafta!
  mai bine fara aia!

 • george antonov
  October 6, 2011

  Pe Olguta (Vasilescu-ex PRM), aia de are ceva “propitati” in jud Prahova, de ce n-o invitasi?

 • nkm
  October 7, 2011

  asa-i ca-l mai lasi pe ‘d’ pe aici doar ca sa-l faci de rusine?

 • d
  October 8, 2011

  @nkm…M-ar bana imediat insa ar ramane cu un cor de laudatori si nu ar da bine la libertatea de exprimare…Nu-i asa ca ti-ai dori sa scrie Sutu ceva si 20 de oameni sa comenteze doar laudativ?!…ar fi minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *