E o problemă de comunicare

Cînd ceva e în neregulă, primul lucru e să identifici problema. Fiind o chestiune mult prea delicată, cineva destept a luat toate faptele şi le-a urcat în avion pentru a le întinde pe iarbă la Amsterdam. Aşadar, se dau următoarele fapte: Visurat, Chinezu, Victor, Negrea, Stanca, Groparu, Manafu, Crivat, Petreanu şi, desigur, eu. Apoi,  The Group, Ursus, Grafica si tipar, Danone, KLM si Recolamp. A fost nevoie de doar două zile pentru a identifica problema. Eu i-am zis aşa: comunicarea (online) are o mare problemă de comunicare (offline). Alţii au zis aşa:  “În online se caută opiniile fresh, neafectate comercial” (Petreanu); “Puterea mea din online vine din offline”  (Chinezu); “Socializarea vinde mai bine ca virtualul” (Dragos Bălan); “Trebuie să ne vedem mai mult offline, ca să facem mai multe lucruri frumoase în online” (Gabriel Barliga, editor Biz).

A fost, din cîte ştiu eu, prima adunare a sfintei treimi din social-media: companii, agenţii, bloggeri. Şi a fost bine… că am identificat problema înainte de Marea Interzicere.

_MG_5462

Mai multe imagini de la #bizamsterdam, aici.

8 Comments
 • agresiv
  May 29, 2011

  Da, super tare. De parca numai la Amsterdam se putea discuta, la valoarea voastra. Gen, hai sa bem o cafea si sa ne dam mari ca stim despre comunicare. A da, si sa facem reclama la cateva companii care “se preocupa”. Expertii lu’ Peste.

 • maxim
  May 29, 2011

  Tipul ala cu “puterea din online vine din offline” e chiar hazliu si faza cu tipul de la BCR care a venit ca blogger ? si mai hazlie.

 • Cristian Șuțu
  May 29, 2011

  las ca va faceti voi mari…

 • Oana Portase
  May 29, 2011

  Vezi măi Cristi… când te iei de Udrea, te iubește boborul. Când te dai mai mult cu bloggerii, nu te mai iubește boborul.

 • lecampeur
  May 29, 2011

  Ce intelegem din articolul asta?! Ca unii s-au intalnit sa se intalneasca la Amsterdam(ce tare domle). Daca nu ati remarcat s-au intalnit la Amsterdam. Da?!

 • androidul cu sobolani
  May 29, 2011

  zici ca ati mers la Amsterdam pentru a discuta “sub influenta”? (foto 24) interesant. blogs of perception :-).

 • Cristian Șuțu
  May 29, 2011

  @oana > ar fi vrut si ei sa mearga la amsterdam, deh… :)

 • andrei crivat
  May 29, 2011

  hatters gonna hate. asa e viata.
  thx pentru poze :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *