Probabil cel mai bun cadou pentru 1 și 8 martie

Unul dintre cele mai dificile momente din viața unui bărbat e cînd i se întîmplă 1 și 8 martie. Eu i-am zis Amenințarea Martie. Care, vai, se apropie. Bărbatul n-are prea mult de ales în aceste zile. Ori e un nesimțit și se face că îi e cu intemperii, ori trebuie să demonstreze că e capabil de iubire și alte asemenea emoții pe care DEX-ul nu le poate descrie suficient, cumpărînd măcar niște flori de la o tarabă pentru femeile din viața lui. Flori, mărțișoare și te-miri-ce-altceva.

Dacă ești femeie și citești acest rînduri, eu te sfătuiesc să-i dai un share iubitului cu linkul de față. S-ar putea să se prindă ce-ți dorești. Pentru că, da, eu știu ce-ți dorești.

Dacă, însă, ești bărbat și ai ajuns cu cititul pînă aici, să știi că am descoperitt cel mai simplu mod de a-ți surprinde iubita în luna lui Marte. Nu de-acum, de vreo 12 ani, dar anul ăsta mai ales am făcut să-ți fie foarte simplu. Știi și tu prea bine că ea nu se satură niciodată din a i se spune cît de frumoasă este. Și cîtă nevoie are ea de iubire. De atenție. De grijă. De îndrumare. De bunăvoință. De amabilitate. De preocupare. Fii atent aici! Intră pe linkul ăsta – www.iabilet.ro/bilete-portret-de-femeie – și cumpără un bilet. Sau mai multe (dacă ai vieți paralele). Poți să-l printezi, să-l pui într-un plic, iar pe plic sau pe o altă hîrtie scrie așa: Pentru că frumusețea ta nu este, nu poate și nu trebuie să fie niciodată trecătoare. Te asigur c-o dai pe spate și-o să-ți facă, în schimb, ce îți place ție mai mult. În cel mai rău caz, te lasă-n pace cu dusul gunoiului vreo săptămînă. Sfatul meu e să nu fii mocăit. Cumpără chiar acum biletul/biletele. Se dau ca pîinea caldă. Să nu zici că nu ți-am spus….

Femeie-2-copyweb

1 Comment
  • Dana
    March 23, 2022

    Super, multumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *